ترنج موبایل
کد خبر: ۶۳۱۸۹۴

درج قیمت در آگهی‌های فروش خودرو ممنوع شد

درج قیمت در آگهی‌های فروش خودرو ممنوع شد

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خودرو- در اطلاعیه‌ای به مدیران وب‌سایت‌های خرید و فروش خودروها، ابلاغ کرده است که با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران، تا اطلاع ثانوی و به منظور ساماندهی بازار خودرو، قیمت فروش نقدی در اگهی‌های فروش درج نشود و از قیمت اعلامی اتحادیه هم بالاتر نرود؛ برای خودرو‌هایی هم که قیمت در اتحادیه مشخص نشده، بصورت توافقی صورت گیرد.

تبلیغات
تبلیغات

سازمان حمایت در نامه‌ای به سایت‌های اینترنتی معاملات خودرو (خرید و فروش خودرو در بازار آزاد) دستور داد به منظور ساماندهی بازار خودرو تا اطلاع ثانوی از درج قیمت خودرو‌ها اعم از صفر و کارکرده، خوددداری شود؛ ضمن اینکه از سقف قیمت اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تجاوز نکند، برای خودرو‌هایی که قیمت توسط اتحادیه بارگذاری نشده به صورت توافقی و بدون درج در آگهی فروش باشد.

به گزارش ایسنا، حسین فرهیدزاده - رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خودرو- در اطلاعیه‌ای به مدیران وب‌سایت‌های خرید و فروش خودروها، ابلاغ کرده است که با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران، تا اطلاع ثانوی و به منظور ساماندهی بازار خودرو، قیمت فروش نقدی در اگهی‌های فروش درج نشود و از قیمت اعلامی اتحادیه هم بالاتر نرود؛ برای خودرو‌هایی هم که قیمت در اتحادیه مشخص نشده، بصورت توافقی صورت گیرد.

در متن ابلاغیه سازمان حمایت آمده است:

" با عنایت به نوسانات اخیر در بازار خودرو و افزایش قیمت حاشیه بازار نسبت به قیمت درب کارخانه و اقدامات برخی افراد سودجو در قیمت‌سازی با هدف ایجاد بازار‌های کاذب در خرید و فروش خودرو و بهره‌برداری سوء از التهابات ایجاد شده و با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با اتحادیه صنف دارندگان نمایشگاه و فروشندگان اتومبیل تهران مبنی بر بارگذاری و درج روزانه قیمت متعارف بازار خودرو‌های صفر کیلومتر معامله شده تولید داخل در سایت اتحادیه مذکور به نشانی www.uead.ir، مقتضی است تا اطلاع ثانوی و به منظور ساماندهی بازار خودرو ترتیبی اتخاذ کنید تا اعلام و درج قیمت فروش نقدی خودرو‌های صفر کیلومتر تولید داخل از سقف آخرین قیمت بارگذاری شده در سایت اتحادیه صنف دارندگان نمایشگاه و فروشندگان اتومبیل تهران تجاوز نکند.

در ضمن آگهی فروش سایر خودرو‌ها اعم از کار کرده و صفر کیلومتر که قیمت آن‌ها در سایت اتحادیه بارگذاری نشده به صورت توافقی و بدون نمایشِ قیمت منتشر شود. "

حذف قیمت خودرو از آگهی‌های فروش، دقیقا سه سال پیش (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹) هم تکرار و پس از هشت ماه مجوز برگشت مجدد آن صادر شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات