bato-adv
bato-adv

نکات طلایی برای نگهداری از گل حسن یوسف

نکات طلایی برای نگهداری از گل حسن یوسف

گل حسن یوسف به دمای معتدل نیاز دارد. بهترین دما برای گل حسن یوسف دمایی بین ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است. هوای خیلی سرد موجب سرمازدگی حسن یوسف و هوای خیلی گرم موجب سیاهی ساقه‌ها و ایجاد قارچ برای این گل می‌شود.

حسن یوسف یکی از گیاهان بسیار زیبا و مخملی است که طرفداران زیادی دارد و معمولا در میان گیاهان آپارتمانی دیده می‌شود. این گل زیبا مانند همه گل‌ها نیاز به مراقبت و نگهداری دارد و برای اینکه بتوانید یک حسن یوسف سرحال و شاداب داشته باشید، دانستن برخی نکات درباره شرایط نگهداری از این گل ضروری است.

امروزه با گسترش آپارتمان‌نشینی و از بین رفتن حیاط و باغچه‌ها، مردم دوست دارند که در محیط آپارتمان از گل‌های زیبا و سبز استفاده کنند تا بتوانند حس طراوت و تازگی را در محیط کوچک خانه ایجاد کنند. اما نگهداری از گیاهان در آپارتمان کار ساده‌ای نیست و نیاز به رعایت نکات خاصی دارد تا گیاهان همیشه سرحال باشند و بتوانند به منزل شما طراوت ببخشند. عوامل مختلفی ازجمله نور، خاک مناسب، کود، میزان آبیاری و… در نگهداری از گیاهان آپارتمانی نقش دارند.

حسن یوسف یکی از گیاهان بسیار زیبا و مخملی است که طرفداران زیادی دارد و معمولا در میان گیاهان آپارتمانی دیده می‌شود. این گل زیبا مانند همه گل‌ها نیاز به مراقبت و نگهداری دارد و برای اینکه بتوانید یک حسن یوسف سرحال و شاداب داشته باشید، دانستن برخی نکات درباره شرایط نگهداری از این گل ضروری است. اگر در منزل گیاه حسن یوسف دارید، حتما در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

۱– دما

گل حسن یوسف به دمای معتدل نیاز دارد. بهترین دما برای گل حسن یوسف دمایی بین ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است. هوای خیلی سرد موجب سرمازدگی حسن یوسف و هوای خیلی گرم موجب سیاهی ساقه‌ها و ایجاد قارچ برای این گل می‌شود. بهتر است گیاه حسن یوسف را در قسمتی از منزل نگه دارید که تهویه هوا داشته باشد. اگر گیاه حسن یوسف را در بیرون از منزل روی بالکن یا حیاط نگه داشته‌اید، بهتر است در فصل زمستان برای جلوگیری از سرمازدگی گیاه آن را به داخل منزل منتقل کنید و در کنار پنجره‌ای با نور کافی قرار بدهید.

۲– نور

گل حسن یوسف به نور مستقیم بسیار حساس است و بهتر است در معرض تابش مستقیم نور خورشید نباشد. بهترین مکان برای قرار دادن حسن یوسف در منزل یا محل کار، روی تراس جنوبی یا پشت پنجره‌ای است که در سمت جنوب ساختمان باشد. اگر نور حسن یوسف کم باشد، موجب رشد علفی گیاه، زرد شدن و کم رنگ شدن برگ‌های حسن یوسف می‌شود و نور غیر مستقیم متوسط تا زیاد برای آن بهترین گزینه است.

۳– آبیاری

گیاه حسن یوسف به آب فراوان نیاز دارد و بهتر است قبل از آبیاری گیاه، خاک را با انگشت چک کنید و اگر خشک بود، آبیاری را انجام بدهید. یکی از بزرگترین دشمنان حسن یوسف آبیاری نادرست آن است. بهتر است در فصل تابستان و زمستان که محیط تهویه مناسب ندارد، از آبیاری زیاد پرهیز کنید. آبیاری بیش از حد موجب سیاه شدن ساقه‌های حسن یوسف و قارچی شدن گیاه می‌شود.

۴– خاک

بهترین خاک برای گیاه حسن یوسف، خاک سبک، غنی و دارای زهکشی بالا است. برای اینکه بهترین خاک را برای این گیاه داشته باشید، به نسبت مساوی از ماسه شسته شده، خاک برگ، کود پوسیده دامی و خاک باغچه استفاده کنید.

۵– رطوبت

حسن یوسف به رطوبت متوسط نیاز دارد و برای تامین رطوبت گیاه می‌توانید برگ‌ها را غبارپاشی کنید. در صورت خشک بودن بیش از حد هوا می‌توانید برای تامین رطوبت حسن یوسف از جزیره استفاده کنید. یعنی یک زیرگلدانی بزرگتر از گلدان را زیر گلدان بگذارید و روی آن را با سنگریزه‌های بزرگ پر کنید و زیر سنگ‌ها آب بریزید؛ سپس گلدان را روی سنگریزه‌ها قرار بدهید.

۶– کوددهی

بهتر است گیاه حسن یوسف را در بهار و تابستان که فصل رشد گیاه است، دو هفته یکبار با کودهای مخصوص و یا کودهای npk تقویت کنید. به خصوص در فصل بهار که زمان رشد فعال گیاه شروع می‌شود به آن کود بدهید و حتما گیاه را هرس کنید تا در تمام طول سال یک حسن یوسف شادای و سرحال داشته باشید.

۷– تعویض گلدان

بهتر است هر ۶ ماه یکبار زهکش گلدان حسن یوسف را چک کنید و ببینید ریشه‌ها از بیرون زده است یا خیر. در صورتی که ریشه‌ها بیرون زده باشد، حتما گلدان را تعویض کنید. به طورکلی بهتر است سالی یکبار گلدان حسن یوسف را تعویض کنید.

منبع: فرادید
bato-adv
bato-adv
bato-adv