bato-adv
bato-adv
رئیس مرکز سیمافیلم:

مذاکره با عوامل سریال «پایتخت» ناامیدکننده نیست

مذاکره با عوامل سریال «پایتخت» ناامیدکننده نیست

رئیس مرکز سیمافیلم ساخت سریال طنز در تلویزیون را در حال حاضر کار دشواری دانست و در عین حال از آماده‌سازی دو ـ سه سریال با محور طنز خبر داد. او همچنین درباره ساخت سریال «سلمان فارسی» که در مقطعی ضبط آن متوقف شده بود و سریال‌های «موسی (ع)» و «پایتخت» و «۸۷ متر» نکاتی را بیان کرد.

تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲

مهدی نقویان ـ رئیس مرکز سیمافیلم ـ در گفت‌وگویی با ایسنا درباره وضعیت تولید سریال «سلمان فارسی» با تاکید بر اینکه کار در شهرک غزالی در حال تولید است، گفت: ضبط این سریال طبق برنامه تهیه‌کننده انجام شده است؛ مثل برنامه‌ای که مجلس سالانه برای سال بعد می‌بندد، پروژه‌های الف ویژه هم قبل از سال در آخرین فصل برنامه‌ریزی‌شان چیده می‌شود. فیلمبرداری سریال «سلمان فارسی» هم طبق برنامه‌ای که در سال گذشته به تلویزیون داده شده ادامه دارد و تلویزیون طبق آن برنامه جلو می‌رود. پیش‌بینی هم این بود که در تابستان بخش‌هایی از کار ضبط شود. فیلمبرداری «سلمان فارسی» یکی ـ دو ماه برای ساخت دکور متوقف می‌شود تا دکور بعدی آماده شود. الان این مراحل آماده شده و در حال تولید هستند و آقای میرباقری هم سر صحنه هستند و بخش اعظمی از تولید سریال «سلمان فارسی» و دکور‌های آن، در شهرک غزالی خواهد بود.

تولید سریال «موسی (ع)» با فناوری‌های نوین

نقویان درباره وضعیت تولید سریال الف ویژه «موسی (ع)» نیز بیان کرد: مقدمات سریال «موسی (ع)» در حال انجام است، اما تولید این کار همراه با فناوری‌های نوینی است که منتظریم تا آماده‌سازی شود و سپس کار را شروع می‌کنیم.

سریال‌های طنز جدید کدام‌اند؟

رییس مرکز سیمافیلم در پاسخ به پرسشی درباره علت کاهش تعداد سریال‌های طنز در تلویزیون و اینکه آیا قرار نیست در آینده مجموعه‌ای طنز بسازند؟ توضیح داد: کم شدن کار‌های طنز دغدغه‌ی خود ما نیز هست. ساخت سریال طنز باید به خوبی دربیاید؛ چراکه در حال حاضر می‌بینید هیچ‌کدام از پلتفرم‌ها هم نتوانستند کار طنزی که به فصل دوم برسد، تولید کنند؛ چراکه کار سخت و پیچیده‌ای است و صرفا به عزم و اراده برنمی‌گردد. تیم‌های محدودی بودند که کار طنز می‌کردند، باید تیمشان پیدا شوند، الان آن تیم‌ها یا کار نمی‌کنند و یا کم کار شده‌اند. در حال حاضر به غیر از «زیرخاکی»، «نون خ» و «پایتخت» که جزو بِرند‌های ما بودند، سریال طنز «بدل» نوروز امسال به کارگردانی علی مسعودی قرار است به پخش برسد. «قول مردونه» و «ماه عسل» هم دو سریالی هستند که فیلمنامه‌های فوق‌العاده قوی دارند و الان در مرحله پیش تولید و انتخاب عوامل هستیم.

هنوز اتفاق جدیدی برای سریال عیاری نیفتاده/ تلوبیون از گزینه‌های پخش

رئیس مرکز سیمافیلم در بخش دیگری از این گفتگو درباره‌ی وضعیت سریال «۸۷ متر» کیانوش عیاری که مدت زیادی از تولید آن گذشته و با مشکلات دیگری در ادامه راه مواجه شده است، توضیح داد: هنوز اتفاق جدیدی برای «۸۷ متر» نیفتاده.

وی در پاسخ به اینکه چرا خود تلویزیون اقدام به پخش «۸۷ متر» نمی‌کند؟ توضیح داد: اتفاقاتی هست که فقط به پخش مرتبط نیست و بحث بر سر این نیست که ما چرا این سریال را پخش نمی‌کنیم. در حال حاضر با پلتفرم‌ها در حال مذاکره هستیم و منتظر جواب آن‌ها هستیم و هنوز جواب نداده‌اند. توپ در زمین ما نیست. یکی از گزینه‌ها ممکن است تلوبیون باشد و به تازگی ما کار را به تلوبیون هم ارائه داده‌ایم.

مذاکرات با «پایتخت» ناامیدکننده نیست

وی درباره ماجرای مذاکره با عوامل سریال «پایتخت» نیز با بیان اینکه مذاکرات ناامیدکننده نیست، توضیح داد: همان‌طور که آقای جبلی بیان کردند یکی از بخش‌های سند تحول، فصل دوم ساختن سریال‌های سابق است و وقتی می‌گوییم نهضت ساخت فصل دوم، منظور ساخت کار با همان عوامل است. در مورد این سریال هم مذاکرات جدی انجام داده‌ایم و هروقت به نتیجه برسد اخبار آن اعلام می‌شود.

پخش روزانه ۲ سریال جدید از تلویزیون

رئیس مرکز سیمافیلم درباره ادغام گروه‌های فیلم و سریال نیز گفت:، چون گروه‌های فیلم و سریال ادغام شده‌اند، کار‌ها در سیمافیلم تولید و به شبکه‌ها در زمان پخش ارائه می‌شوند. نظام پخش برای ما مهم است. در حال حاضر هفته‌ای دو سریال برای پخش در نظر گرفته‌ایم و البته ممکن است اختلال‌هایی ایجاد شود و این به یک سریال تبدیل شود، ولی در کل به این رویه وفادار هستیم و از یکی ـ دو ماه آینده این روال نظم پیدا می‌کند و به هم نمی‌ریزد. از شنبه تا چهارشنبه هر شبکه یک سریال، پنج‌شنبه و جمعه هم سریال دومشان را پخش می‌کنند. شبکه دو هم قرار است از این پس سریال‌های مناسبتی پخش کند.

وی درباره دلایل پخش سریال‌های تکراری از شبکه دو سیما با وجود ماموریت شبکه‌های آی‌فیلم و تماشا گفت: این سیاست کلان سازمان صداوسیماست و تصمیم سیمافیلم نیست؛ چرا مخاطب هر روز باید سه سریال جدید ببیند در حالی که مجموعه‌های شبکه‌های آی‌فیلم و تماشا، نمایش و سریال‌های خارجی هم داریم. پخش سه سریال جدید در روز، کنداکتور بالایی برای مخاطب است و چرا حجم کنداکتور تلویزیون که از هشت تا ۱۱ شب است همه در اختیار سریال باید باشد و در اختیار سایر ساختار‌های تلویزیونی نباشد.

تولیدات سیتکامی از ماه‌های آینده

مهدی نقویان در پایان درباره‌ی تولیدات سیتکامی و پخش آن‌ها توضیح داد که ساخت تولیدات سیتکامی در ماه‌های آینده به صورت ویژه در مرکز سیمرغ آغاز خواهد شد و پخش سیتکام‌ها در شبکه دو خواهد بود.

برچسب ها: سیمافیلم
bato-adv
bato-adv
bato-adv