ترنج موبایل
کد خبر: ۶۸۴۲۱

مدیر باغ وحش ارم: نیازی به اداره دامپزشکی نداریم

تبلیغات
تبلیغات


قبل از مرگ ببر نر هزينه نگهداري ببرها را باغ‌وحش ارم بر عهده داشت ولي اكنون نزديك به يك ماه است كه خود سازمان محيط‌زيست هزينه خورد و خوراك ببرها را مي‌دهد.

مدير باغ‌وحش ارم مي‌گويد: «اين باغ‌وحش 3 دامپزشك داشته و نيازي به يك اداره دامپزشكي ندارد.»

اين صحبت‌هاي الهامي واكنشي است به اظهارات عضو فراكسيون محيط‌زيست مجلس شوراي اسلامي كه گفته بود: «در حال حاضر هنوز در باغ‌وحش ارم اداره دامپزشكي حيات‌وحش وجود ندارد تا اين اداره به مراقبت‌، پيشگيري و درمان حيوانات بپردازد.»

به گزارش خبرنگار ايلنا امير الهامي مدير باغ‌وحش ارم در مورد وضعيت نظارت بر سلامت حيوانات با‌غ‌وحش گفت: «در حال حاضر باغ‌وحش ارم سه دامپزشك دارد كه يكي از آنها جراح و دو تاي ديگر يكي دامپزشك حيوانات بزرگ و ديگري دامپزشك حيوانات كوچك است.»

او ادامه داد: «با وجود اين دامپزشكان باغ‌وحش نيازي به يك اداره و تشكيلات براي امور دامپزشكي خود ندارد.»

الهامي در مورد آلودگي ببر ماده به مش‌مشه كه آزمايشگاهي در آلمان آن را تاييد كرده بود نيز گفت: «هنوز در اين مورد هيچ چيز نشنيده‌ام و بايد سازمان محيط‌زيست به ما اطلاع دهد.»

او در پاسخ به اين سوال كه اگر ببر ماده مش‌مشه داشته باشد آن را هم نابود مي‌كنيد نيز گفت: «تمام امور ببر ماده مربوط به سازمان محيط‌زيست است و تصميم‌گيري در مورد سرنوشت ببر ماده را اين سازمان بر عهده دارد.»

مدير باغ‌وحش ارم گفت: «قبل از مرگ ببر نر هزينه نگهداري ببرها را باغ‌وحش ارم بر عهده داشت ولي اكنون نزديك به يك ماه است كه خود سازمان محيط‌زيست هزينه خورد و خوراك ببرها را مي‌دهد. »

او در مورد موضوع شكايت سازمان محيط‌زيست و باغ‌وحش ارم به جهت اهمال در نگهداري ببرها نيز گفت: «در اين مورد اظهارنظر نمي‌كنم.»

الهامي در پايان تاكيد كرد: «در حال حاضر شيرهاي باغ‌وحش ارم كاملا سالم هستند و موضوع مشمشه براي باغ‌وحش ارم تمام شده است.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات