December 27 2024 - جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
تقویت قدرت تهران در برابر غرب، به ویژه از زمان آغاز جنگ اسرائیل و حماس در غزه، یکی از ایدههای غالب رهبران ایران است.
فرارو_ یک طلبه حوزه علمیه در قم با تاکید بر اهمیت شرکت در انتخابات گفت که این انتخابات، دارای اهمیت بین المللی است.
به گزارش فرارو، خبرگزاری فرانسه نوشت: محمدحسن جعفری ۲۷ ساله میگوید انشاالله رای میدهم، زیرا انتخابات قدرت داخلی و بین المللی کشور را تقویت میکند.
قم در ۱۲۰ کیلومتری جنوب تهران قرار دارد و بسیاری از شخصیتهای برجسته مذهبی در آن سکونت دارند و همچنین دهها حوزه علمیه وجود دارد.
در کنار خیابانهای آن، بنرهایی نصب شده بود که آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی را نشان میداد که با شعار «بیایید قویتر شویم» مردم را به رأی دادن دعوت میکند.
بر اساس این شعار، تقویت قدرت تهران در برابر غرب، به ویژه از زمان آغاز جنگ اسرائیل و حماس در غزه، یکی از ایدههای غالب رهبران ایران است.
تهران علنا خود را یکی از حامیان اصلی آرمان فلسطین معرفی میکند و همچنین از عملیات نظامی گروههای مسلح علیه اسرائیل و ایالات متحده در سوریه، عراق و دریای سرخ دفاع میکند.
در این شرایط ژئوپلیتیکی متشنج، یک زن خانهدار، میگوید انتخاباتی که روز جمعه برگزار میشود، فرصتی برای تأیید استقلال کشور است.
این زن چادر مشکی ساکن قم میافزاید: با توجه به این ناآرامیها در منطقه، هجمههای رسانهای دشمن و تهدیدات علیه کشورمان، مردم میتوانند با رای دادن همه توطئههای دشمن را خنثی کنند.
محمد حسن جعفری به نوبه خود هشدار میدهد که در صورت ضعیف بودن مشارکت، احتمال حمله نظامی به ایران قویتر خواهد بود.
این روحانی جوان با عمامه سیاه میافزاید: اگر دشمنان ما ببینند دولت از حمایت مردم برخوردار است، گزینه نظامی را روی میز نمیگذارند و خاطرنشان کرد: اگر ببینند که کشور شاهد ناآرامی و تفرقه است، آنها این گزینه را در نظر خواهند گرفت.
با این حال، به نظر نمیرسد که جنگ غزه تنها چیزی باشد که ایرانیان را نگران میکند، زیرا آنها بیشتر نگران مشکلات اقتصادی مرتبط با نرخ بالای تورم هستند که بر قدرت خرید آنها تأثیر میگذارد.
در انتخابات قبلی مجلس شورای اسلامی که در سال ۲۰۲۰ برگزار شد، بر اساس آمار رسمی، تنها ۴۲.۵۷ درصد از واجدان شرایط رای دادند.
مجید حسینی، بازنشسته ۷۹ ساله که از میدان بزرگ قم منتهی به حرم حضرت معصومه(س) میگذشت، گفت: این انتخابات بخشی از جمهوری اسلامی است. اگر در آن شرکت نکنیم، ۴۰ سالها کار سخت هدر خواهد رفت.
این حامی سرسخت از ناتوانی خود در دفاع از حماس ناراحت است و میگوید: من چندین بار خواستم بروم در غزه بجنگم، اما گفتند سن من زیاد است و اجازه رفتن به من را نمیدهند.
به نوبه خود، مهدی موسوی، روحانی ۳۹ ساله، گفت ایرانیان در یک جمهوری اسلامی زندگی میکنند. با توجه به اینکه بر اساس این واقعیت، باید به روحانیونی که بر آنها حکومت میکنند و ضمانت احترام به اسلام و انقلاب هستن، اعتماد کنند.
علاوه بر نمایندگان مجلس، رای دهندگان به انتخاب اعضای شورای ۸۸ نفره رهبری خبرگان برای ۸ سال آینده رای خواهند داد. این شورا مسئولیت انتخاب رهبر جمهوری اسلامی را بر عهده دارد.