محمدجواد ابطحی در گفتوگو با «فرارو»؛
از مواضع دو پهلوی باهنر تا سوتی هاشمی


فرارو- یک عضو فراکسیون اصولگرایان با تاکید بر اینکه افراد و احزابی نیز بودهاند که از حوادث پس از انتخابات سربلند بیرون آمدهاند، به سخنان مرتضی آقا تهرانی واکنش نشان داد. البته او مردودین را هم شمرد. به گفته او افرادی مانند محمدرضا باهنر، هاشمی رفسنجانی، علی مطهری و ... جز کسانی بودند که یا مردود شدند و یا اینکه نمره خوبی کسب نکردند.
مرتضی آقاتهرانی از نمایندگان شاخص مجلس گفت: «هيچ کدام از احزاب چه اصولگرايان و چه اصلاحطلبان در جريان فتنههاي اخير موفق از امتحان بيرون نيامدند.»
وي افزود: «اگر در جريان فتنهها وجود ديدگاههاي امام خميني (ره) و تدابير مقام معظم رهبري را حذف ميکرديم همه چيز به هم ميريخت و شايد برخي استخوان يکديگر را نيز ميخوردند.»
سید محمد جواد ابطحی در گفتوگو با خبرنگار «فرارو» پیرامون این اظهارات آقاتهرانی گفت: «فکر نکنم که ایشان هم گفته باشند که تک تک افراد در این امتحان موفق نبوده باشند.»
وی با اشاره به قاعده "عامی نیست مگر آنکه استثنا بردار باشد"، اظهار کرد: «ایشان هم نگفته هیچ فردی نبوده که سربلند بیرون نیامده باشد ولی متاسفانه اکثریت خواصی که ما میشناختیم با موضع نگرفتن و بعضا با موضع گیری دو پهلویشان از آزمون سربلند بیرون نیامدند اما افرادی هم بودند که واقعا سربلند بیرون آمده و وظیفه خودشان را هم به خوبی انجام دادند.»
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی آیت الله نوری همدانی را از افراد سربلند خواند و گفت: «مرجع بزرگوار ما آیت الله نوری همدانی از برجستگان جامعه ما بودند که از ابتدا فتنه را رصد کرده و آن را محکوم میکرد و بنابراین از این آزمون سربلند بیرون آمد. میخواهم بگویم این گونه نیست که همه افراد مردود باشند، نظر آقای آقاتهرانی هم این نبوده است.»
این نماینده اصولگرای مجلس در این باره که آیا همه احزاب اصولگرا نیز از آنچه فتنه سال 88 نامیده میشود، سربلند بیرون آمدند یا خیر، گفت: «از جریانها فراکسیون انقلاب اسلامی هرچند که حزب نیست ولی مواضع شفافی اتخاذ کرد. حزب موتلفه هم هرچند که در ابتدا سکوت کرد ولی در نهایت از احزابی بود که زود موضع گرفت و زود راه خود را از فتنهگرها جدا کرد و حتی شعار مرگ بر فتنهگر را موتلفه در دهان مردم جاری کرد و موتلفه بود که پیشنهاد کرد شعار مرگ بر فتنه گر را به شعار پس نمازها اضافه شود، بنابراین موتلفه هم نمره بدی نگرفت.»
ابطحی افزود: «اما برخی از کسانی که حتی اعای پیشکسوتی و مرشدیت دارند، ابتدئا موضع نگرفتند. آقای مهندس باهنر از دوستان ما بودند که مواضع دو پهلویی داشت. البته اخیرا مواضع او شفاف شده و حتی با وجود ارتباط نزدیکی که از قدیم الایام با آقای هاشمی رفسنجانی و خانودهاش داشتند، ایشان را نقد میکند. پس درست نیست که بگوییم همه مردود شدند.»
وی درباره احزاب اصلاح طلب نیز گفت: «درباره اصلاح طلبان هم ما حرفی نداریم. باز جای شکر آن باقی است که فراکسیون اقلیت مجلس پس از 25 بهمن تحرکی از خود نشان داد و وقایع را محکوم و از آن اعلام برائت کرد.»
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اگر آنهایی که اشتباه کردند باز گردند و شفاف بگویند اشتباه کردیم، ما استقبال میکنیم، گفت: «آقای هاشمی رفسنجانی 25 بهمن را محکوم و آن را کار بیگانگان معرفی کرد اما بعد دو مرتبه در تسلیت به مناسبت درگذشت پدر آقای موسوی به اصطلاح ما دچار سوتی شد.»
ابطحی اضافه کرد: «این پیام تسلیت با مواضع قبلی آقای هاشمی نمیخواند. زمانی که ایشان عوامل 25 بهمن را محکوم میکند و میدانیم که آقای موسوی هم یکی از دعوت کنندگان این ماجرا بود، باز چه گونه ایشان را خدوم ملت و فرزند برومند معرفی میکند. این مواضع دوپهلو است یعنی یکی به نعل است و یکی به میخ. البته ملت هم این مواضع را میشناسد.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما اصولگرایان منتقد دولت نیز جز مردودین هستند یا خیر، گفت: «من معتقد نیستم که این آقایان نمره قبولی گرفته باشند. البته در بین اینها آقای نادران بهتر بودند، مواضعاش رک و شفافتر شده و صراحت دارد و به بقیه اصولگریان نزدیک شده است.»
ابطحی همچنین درباره علی مطهری از شاخصترین چهرههای منتقد دولت، گفت: «ولی میبینیم که آقای مطهری باز بر رویهای که انتخاب کرده اصرار میورزد و هر از چندگاهی به نحوی دولت را زیر سوال میبرد و مانند شخصیت آن سریالی که میگفت مخم و مخم مخالفم، ایشان هم یک چیزی پیدا میکند تا دولت را نقد کنند.»