ترنج موبایل
کد خبر: ۷۴۰۸۹۷

نامه‌ی مهم استقلالی‌ها: عملکرد چند بازیکن مشکوک است!

نامه‌ی مهم استقلالی‌ها: عملکرد چند بازیکن مشکوک است!

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای به کارگروه صیانت از سلامت مسابقات لیگ برتر عملکرد برخی بازیکنان یک تیم لیگ برتری در هفته‌های اخیر را مشکوک دانست و درخواست کرد مورد رصد ویژه قرار گیرد.

تبلیغات
تبلیغات

هفته پایانی مسابقات لیگ برتر امروز (شنبه) برگزار خواهد شد تا تکلیف قهرمان لیگ بیست‌و سوم به صورت رسمی مشخص شود.

حساسیت این رقابت‌ها به اوج خود رسیده و تیم‌ها به دنبال این هستند بازی‌ها به صورت عادلانه برگزار شده تا حقی از آن‌ها تضییع نشود.

فرشید سمیعی سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال نامه‌ای را به کارگروه صیانت از سلامت مسابقات لیگ برتر ارسال کرد. در این نامه سمیعی درباره عملکرد برخی بازیکنان یک تیم لیگ برتری در هفته‌های اخیر هشدار و آن را مشکوک دانست.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال از این کارگروه خواست، عملکرد بازیکنان مورد نظر که به طور دقیق و ویژه در هفته پایانی لیگ برتر مورد رصد قرار گرفته شود چرا که آن‌ها ممکن است در سرنوشت قهرمانی یک تیم نقشی داشته باشند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات