ترنج موبایل
کد خبر: ۷۴۵۹۱۶

(ویدئو) بارش باران شدید حاجی‌ها را خنک کرد

(ویدئو) بارش باران شدید حاجی‌ها را خنک کرد

بارش باران شدید از ساعاتی پیش در مکه آغاز شد و زائرانی که درحال طواف کعبه بودند و یا در صحرای منا با آفتاب سوزان دست و پنجه نرم می‌کردند، غافلگیر کرد.

تبلیغات
تبلیغات

بارش باران در سرزمین منا و مکه، درحالی‌که در روز‌های گذشته گرما جان تعدادی از زائران را گرفته و انجام مناسک حج را دشوار کرده بود، زائران را غافلگیر کرد.

به گزارش فرارو، بارش باران شدید از ساعاتی پیش در مکه آغاز شد و زائرانی که درحال طواف کعبه بودند و یا در صحرای منا با آفتاب سوزان دست و پنجه نرم می‌کردند، غافلگیر کرد.

تعداد پر شماری از زائران که در منا و هوایی بسیار گرم به سر می‌برد، از بعدازظهر دوشنبه ۲۸ خردادماه شاهد بارش شدید باران بوده‌اند. این درحالی است که دمای هوا در مکه حدود ۴۶ درجه سانتیگراد گزارش شده بود و برخی رسانه‌های عربی نیز از مرگ حدود ۱۹ زائر در اثر گرمازدگی خبر داده بودند.

شدت بارش باران در سرزمین منا، که هم‌اینک نزدیک به ۷۷ هزار زائر ایرانی در آن به سر می‌برند، به قدری بود، که بیشتر زائران را از چادر‌ها بیرون آورد و به نیایش وا داشت.

حجم فایل ویدیویی : ۳۳.۱۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۰۵ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات