ترنج موبایل
کد خبر: ۷۵۲۶۴

عکس> حاشیه‌های بازی دیروز سپاهان

عکس> حاشیه‌های بازی دیروز سپاهان
تبلیغات
تبلیغات


فرارو- آخرین دیدار از هفته سی و یکم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور عصر دیروز بین تیم‌های سپاهان اصفهان و صبای قم برگزار شد که این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

نکته جالب توجه این بازی 8 دقیقه وقت اضافه بود که داور برای نیمه دوم در نظر گرفت که با توجه به اتفاقاتی که در این دقایق اضافه رخ داد این وقت 10 دقیقه و 56 ثانیه طول کشید تا به نوعی این بازی بیش از 100 دقیقه طول بکشد.

همچنین سرمربی و سرپرست تیم سپاهان که معتقد بودند بازیکنان صبا دست به وقت کشی می زنند در کنار زمین به شدت به بازیکنان حریف اعتراض می کردند.

در همین رابطه سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان بعد از بازی با انتقاد از وقت کشی بازیکنان صبا گفت: «در 32 سالی که در این فوتبال هستم چنین وقت کشی‌هایی را ندیده بودم. بازیکنان آنها بارها خودشان را بی مورد به زمین زدند اما ما هر چند دو امتیاز از دست دادیم اما شرافتمان را حفظ کردیم».








تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات