bato-adv
bato-adv

پرداخت خسارت افت قیمت خودرو در تصادفات از ابتدای دی ماه

پرداخت خسارت افت قیمت خودرو در تصادفات از ابتدای دی ماه

«بیمه مرکزی وظیفه نظارت بر شرکت‌های بیمه‌ای را برعهده دارد و رسالت نظارت و کنترل بیمه گذاران بر عهده بیمه مرکزی نیست. آیین نامه پرداخت خسارت افت قیمت خودرو ناشی از تصادفات از ابتدای دی ماه سال جاری اجرایی می‌شود و در حال حاضر مقدمات آن فراهم شده است، اما این آیین نامه ایراداتی دارد که باید برطرف شود.»

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳

رئیس کل بیمه مرکزی ضمن اعلام اینکه در هفت ماهه سال جاری ۵۶۰ هزار کروکی گزارش شده که ۴۶۰ هزار کروکی آنلاین استعلام شده است، گفت: آیین نامه پرداخت خسارت افت قیمت خودرو ناشی از تصادفات از ابتدای دی ماه اجرایی می‌شود و در حال حاضر مقدمات آن فراهم شده است. 

به گزارش ایسنا، پرویز خوش‌کلام خسروشاهی در نشست خبری با اصحاب رسانه در رابطه با بیمه‌های بازنشستگی زندگی گفت: بیمه تکمیلی بازنشستگی در سال‌های گذشته توسط برخی از شرکت‌های بیمه‌ای طراحی شده و در سال گذشته تنها در یکی از شرکت‌های بیمه‌ای ۸۵۰ نفر بیمه تکمیلی بازنشستگی خریداری کرده‌اند. 

وی با اشاره به موضوع استقبال از بیمه‌های زندگی بازنشستگی گفت: در طرف دیگر موضوع وضعیت اقتصادی و درآمدهای جامعه نیز در استقبال از این محصول بیمه‌ای اثرگذار است، چرا که این محصول بیمه‌ای از متغیر مهمی همچون تورم تاثیر بسیاری می‌پذیرد. 

رئیس کل بیمه مرکزی از آنجایی که بیمه‌های زندگی با موضوع تورم و شرایط اقتصادی مرتبط هستند این موضوع بر پورتفوی سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه‌ای اثرگذار است و اگر ریسک پورتفوی سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه‌ای بیشتر شود، در نقد شوندگی خسارات بیمه‌ای نقش منفی ایفا می‌کند. 

خسروشاهی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر حذف کاغذی کروکی و اجرای کروکی آنلاین گفت: کروکی آنلاین تصادفات از سال گذشته اجرایی شده و در حال حاضر کاملاً در حال اجرا است و در هفت ماهه سال جاری ۵۶۰ هزار کروکی گزارش شده که ۴۶۰ هزار کروکی آنلاین استعلام شده است. 

وی در ادامه به موضوع نظارت بر صنعت بیمه از سوی بیمه مرکزی اشاره کرد و گفت: بیمه مرکزی وظیفه نظارت بر شرکت‌های بیمه‌ای را برعهده دارد و رسالت نظارت و کنترل بیمه گذاران بر عهده بیمه مرکزی نیست. 

رئیس کل بیمه مرکزی ادامه داد: آیین نامه پرداخت خسارت افت قیمت خودرو ناشی از تصادفات از ابتدای دی ماه سال جاری اجرایی می‌شود و در حال حاضر مقدمات آن فراهم شده است اما این آیین نامه ایراداتی دارد که باید برطرف شود. 

خسروشاهی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران نسبت به میانگین جهانی ضریب نفوذ بیمه گفت: میانگین ضریب نفوذ بیمه در کشورهای پیشرفته جهان ۹.۵ درصد است و میانگین ضریب نفوذ جهانی ۷.۱ درصد است که سهم مهمی از بالا بودن میانگین ضریب نفوذ جهانی مربوط به نقش کشورهای پیشرفته در بالا بردن این ضریب نفوذ است. طبق آمار ۸۱ درصد از بازار بیمه جهان در اختیار چند کشور پیشرفته است که همین عامل باعث می‌شود میانگین ضریب نفوذ بیمه در سطح جهانی بالا برود. 

وی ادامه داد: با این حال میانگین ضریب نفوذ بیمه در ایران نسبت به کشورهای مشابه در منطقه پایین نیست، برای مثال ضریب نفوذ بیمه در کشور ترکیه ۱.۷ درصد است. در طرف دیگر ضریب نفوذ بیمه کاملاً وابسته به درآمد سرانه کشورها است. به عبارتی وقتی درآمد سرانه پایین باشد نمی‌توان انتظار بالا رفتن حق بیمه تولیدی را داشت. 

رئیس کل بیمه خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد از سهم بیمه‌های زندگی حاصل پس‌انداز خانوارها است که سرمایه‌گذاری در بیمه زندگی را با مشکل روبرو می‌سازد چرا که افراد ترجیح می‌دهند پس‌اندازهای خود را در محل‌هایی سرمایه‌گذاری کنند که سودآوری برای آن‌ها داشته باشد. بنابراین بیمه‌ها و مسئله بیمه‌گری نیازمند منابع است. تا زمانی که منابع و درآمد شرکت‌ها افزایش نداشته باشد نمی‌توان انتظار پرداخت خسارات به موقع و افزایش ضریب نفوذ بیمه را داشت.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین