ترنج موبایل
کد خبر: ۸۱۰۸۹۷

(ویدیو) وحید شمسایی را با برنج شکنجه کردند!

(ویدیو) وحید شمسایی را با برنج شکنجه کردند!

وحید شمسایی در یک برنامه تلویزیونی در آستانه شکستن رکورد عجیب خود بود.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو - وحید شمسایی که طبق ادعای خودش 25 سال است برنج نخورده، تا مرز خوردن برنج پیش رفت اما رقبایش در برنامه "عمارت"، به او رحم کردند و نخواستند شمسایی در این برنامه طلسم برنج نخوردنش را بشکند.

وحید شمسایی سرمربی فوتسال کشورمان پس از قهرمانی در جام ملت‌های آسیا در برنامه فوتبال برتر شرکت کرد و در این برنامه از شوخی های مردم با او در مورد برنج نخوردنش و پیشنهادات وسوسه کننده برای تبلیغ برنج گفت.

وحید شمسایی در برنامه فوتبال برتر به گپ و گفت با محمد حسین میثاقی نشست و بعد از شوخی مجری برنامه با او درباره پیشنهاد وسوسه کننده برای تبلیغ برنج اینگونه گفت: محمد حسین میثاقی :یه چیزی میگم در مورد فوتبال ما که فوتبال ما کی درست میشه اگه گفتید، وقتی که وحید شمسایی برنج بخوره.

وحید شمسایی :خدا شاهده بهم یه پول عجیب غریب یه شرکت می‌داد برای تبلیغ برنج که قلقلکم می‌داد، استخاره کردم که بهم گفت تمام باورات از بین میره.

حجم فایل ویدیویی : ۱۰.۹۰M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۵:۳۹ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات