ترنج موبایل
کد خبر: ۸۱۷۳۰۷

(ویدئو) قبیله‌های اندونزی با تیر و کمان به جنگ پلیس رفتند

(ویدئو) قبیله‌های اندونزی با تیر و کمان به جنگ پلیس رفتند

صد‌ها نفر از اعضای قبایل بومی در کوه‌های شرقی اندونزی با کمان و نیزه در مقابل پلیس درگیر شدند که در پی این درگیری یک نفر کشته شد.

تبلیغات
تبلیغات

رسانه‌های اندونزی روز شنبه ۱۵ دی‌ماه خبر دادند که صد‌ها نفر از اعضای قبایل بومی در کوه‌های شرقی اندونزی با کمان و نیزه در مقابل پلیس درگیر شدند که در پی این درگیری یک نفر کشته شد.

به گزارش فرارو، این درگیری که بر سر حقوق زمین و منابع طبیعی رخ داد، قبایل بومی را واداشت تا با استفاده از سلاح‌های سنتی خود، مانند کمان و نیزه، از سرزمین‌های اجدادی‌شان دفاع کنند.

این حادثه نمادی از اعتراض به تصرف اراضی توسط دولت و شرکت‌های بزرگ برای پروژه‌های توسعه‌ای و صنعتی است.

پس از این حادثه، مقامات دولتی خواستار آرامش و مذاکرات با نمایندگان قبایل درگیر شدند تا راه‌حلی برای کاهش تنش‌ها پیدا کنند.

با این حال، این حوادث نشان می‌دهد که در عمل، تفاهم و همکاری میان دولت و جوامع بومی به سختی محقق می‌شود.

حجم فایل ویدیویی : ۴.۷۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۰:۲۹ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات