رسایی: احمدی نژاد تغییر کرده است
فرارو- یک نماینده حامی دولت با بیان اینکه مشایی می خواهد برای دور بعدی ریاست جمهوری به قدرت برسد و برای همین از الان برنامه ریزی کرده، تاکید کرد: «مشایی معتقد است که چون توانسته احمدی نژاد را تصاحب کند، پس اکثریت این بیست و پنج میلیون رای هم با اشاره احمدی نژاد مال او خواهد شد».
به گزارش سرویس سیاسی فرارو، حمید رسایی نماینده حامی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری در گفتگویی که به مناسبت سوم تیرماه و انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 با سایت رجانیوز انجام داده است به بررسی وضعیت فعلی جناح اصولگرا و نیز بازخوانی وقایع 6سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد پرداخته است.
حمید رسایی که یکی از سرسخت ترین حامیان دولت در شش سال گذشته بوده و برای این حمایتها که قانون گریزیهای دولت را هم در پی داشته مورد انتقاد جریانهای اصولگرایی است، در ابتدای این گفتگو با اشاره به انتخابات سال 84 از پیش فرض نادرست رقبای انتخاباتی محمود احمدی نژاد سخن گفت و آن را عامل عدم موفقیت آنها دانست.
رسایی در این رابطه پیش فرض نادرست رقیبان احمدی نژاد را این تلقی دانست که اکثریت مردم از انقلاب و عوارض حفظ انقلاب و هزینه دهی برای آن خسته شده اند و بنا بر این نباید شعارهای انقلابی سر دهند و نباید آرمانی سخن بگویند بلکه باید دو پهلو حرف بزنند و از شخصیت هایی که منتقد آرمانگرایی نظام هستند، استفاده کنند.
رسایی در ادامه با بیان اینکه «امروز به عقیده من احمدی نژاد هم تغییر کرده و او هم تا حدودی و یا به شکل دیگری همان پیش فرض غلط را پذیرفته است» افزود: «به عقیده من احمدی نژاد در انتخابات دهم هم درست عمل کرد ولی بعد از انتخابات دهم، به دلیل وسوسه های خناسان به خطا افتاد».
این نماینده مجلس در ادامه خاطر نشان کرد: «احمدی نژادی که در انتخابات نهم و دهم با نذر و نیاز مومنین و خانواده شهدا و مستضعفین و مظلومین روی کار آمده بود و حاضر نشد برای یک مشت رای به شیوه های غربی جذب رای تن دهد و با صراحت تمام از امام و آرمان های امام سخن می گفت، پس از انتخابات دهم کم کم پذيرفت كه در كنار حرف هاي انقلابي، مطالب ديگري هم قاطي شود و چنین شیوه هایی را برای به دست آوردن آرای مردم پذیرفت».
رسایی در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به اقدامات مشایی در «نشست و برخواست با هنرپیشه ها، مکتب ایرانی و انتشار نشریات زرد اجتماعی و فرهنگی» گفت: «در حقیقت احمدی نژاد هم پذیرفت به جای آرمانگرایی بوسیله شعارهای دو پهلو و روش های غلط در فرهنگ دینی و انقلابی ما رای بخشی از جامعه را به دست بیاورد».
نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا مشایی در ایجاد این تلقی در احمدی نژاد تاثیر داشته است؟ گفت: «من خودم بارها از مشایی و اطرافيانش بویژه پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری شنیدم که وقتی ما به استفاده از این شیوه های غلط برای جذب آرای جامعه انتقاد می کردیم، می گفتند: چرا جامعه را تقسیم می کنید، مگر بچه حزب اللهی ها و متدینین یا به اصطلاح خواص جامعه چقدر هستند؟ اینها حدود چهار پنج میلیون رای در جامعه دارند! و با این میزان آرا ما نمی توانیم برای خدمت در قدرت بمانیم! بعدها ما اين استدلال را از احمدي نژاد هم شنيديم».
این حامی دولت در انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه مشایی می خواهد برای دور بعدی ریاست جمهوری به قدرت برسد و برای همین از الان برنامه ریزی کرده، تاکید کرد: «مشایی معتقد است که چون توانسته احمدی نژاد را تصاحب کند، پس اکثریت این بیست و پنج میلیون رای هم با اشاره احمدی نژاد مال او خواهد شد».
رسایی در بخش دیگری از این گفتگوی مفصل به رویکرد «حزب اللهی ها» در مقابل جریان انحرافی و فتنه آینده پرداخت و گفت: «جریان حزب الله، فتنه بعدی را پشت سر گذاشته؛ نشانه آن این است که این بدنه با همه ارتباط و علاقه ای که به دکتر احمدی نژاد داشت وقتی دید که احمدی نژاد بین رهبری و مشایی، هنوز به مشایی علاقه مند است، او را رها کرد و راهش را که از سوم تیر آغاز کرده بود ادامه داد».
رسایی افزود: «البته همه ما به دلیل خدمات احمدی نژاد و تلاش های صادقانه او بویژه در دولت نهم امیدواریم دکتر احمدی نژاد نیز از جریان انحرافی عبور کند و خود را به کاروان سوم تیر برساند».
اما نماینده اصولگرای مجلس در رابطه با انتخابات پیش رو و تلاش اصولگرایان برای حفظ وحدت نیز سخن گفت.
رسایی در پاسخ به این پرسش که «به نظر شما سه جریانی که طیف اصولگرایان را تشکیل می دهند آیا در نهایت به وحدت می رسند؟» پیش بینی کرد: « قطعا برای لیست واحد به وحدت نمی رسند. این را می شود از موضعگیری برخی افراد مانند علی مطهری و جوانفکر و برخی از سایت های آنها دید».
وی در ادامه به رئیس مجلس و جریانی که آن را «خواص مردود در فتنه» نام گذاری کرد اشاره کرد و گفت این جریان احیای خود را در زنده کردن بغض و کینه نسبت به جریان انحرافی می داند.
رسایی ادامه داد: «آقای لاریجانی و اساسا طیف خواص مردود که کارنامه غیر قابل پذیرشی از خود در فتنه به جای گذاشته اند، می دانند که در بین بدنه جریان اصولگرایی نفوذ بالایی ندارند و اگر لیست جداگانه ای بدهند، با اقبال بدنه جریان اصولگرایی مواجه نمی شوند هر چند شاید از جریان فتنه و برخی از سنتی ها به آنها اقبال کنند».