ترنج موبایل
کد خبر: ۸۲۴۷۳۴

دربی حساس فوتبال زنان را خاتون برد

دربی حساس فوتبال زنان را خاتون برد

تیم خاتون بم توانست روند برد‌های خود را حفظ کند.

تبلیغات
تبلیغات

در حساس‌ترین بازی هفته سیزدهم لیگ برتر زنان، تیم‌های خاتون بم و گل گهر سیرجان در چارچوب دربی زنان کرمان به مصاف هم رفتند. دیداری که کاملا پر هیجان دنبال شد و دو گل نیز به همراه داشت که تعیین کننده نام برنده بود.

شاگردان مرضیه جعفری در تیم خاتون بم توانستند دو مرتبه دروازه حریف را باز کنند تا همچنان جایگاه خود در صدر جدول را تثبیت کرده باشند.

گل اول بازی توسط زهرا قنبری به زیبایی هرچه تمام از روی ضربه ایستگاهی در نزدیکی محوطه جریمه گل گهر به ثمر رسید و در ادامه نگین زندی که با فرار خوبش، خود را در موقعیت تک به تک قرار داد، با زدن گل دوم خیال همه را بابت برد خاتون راحت کرد، در ادامه هم در دقیقه ۹۲ بار دیگر زهرا قنبری موفق به گلزنی شد.

با این پیروزی، تیم خاتون ۳۷ امتیازی شد و صدر جدول را حفظ کرد. گل گهر نیز که امیتازش از ۲۶ بیشتر نشد همچنان در رتبه سوم جدول رده‌بندی باقی ماند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات