ترنج موبایل
کد خبر: ۸۶۴۱۰۷

قصه پردرد کهکشانی‌ها در ۴ الکلاسیکو؛ ویروسی در رختکن رئال!

قصه پردرد کهکشانی‌ها در ۴ الکلاسیکو؛ ویروسی در رختکن رئال!

برای قهرمانی در لالیگا باید اشتیاق داشت و این اشتیاق را هم نشان داد. چیزی که در رختکن رئال غایب بود.

تبلیغات
تبلیغات

اگر بتوان در تمام ۳۸ بازی فصل این اشتیاق را حفظ کرد، که با تقویم فشرده کنونی کار ساده‌ای نیست، حداقل باید در بازی سرنوشت‌ساز، جایی که عنوان قهرمانی در خطر است، آن را به نمایش گذاشت. اما رئال مادرید حتی در چنین لحظه‌ای هم این کار را نکرد.

در ال‌کلاسیکو، زمانی که بارسلونا در ۲۵ دقیقه چهار گل زد و عملاً لالیگا را از آن خود کرد، صحنه‌ای کلیدی رخ داد: جود بلینگام در میانه میدان سعی در کنترل توپ داشت، اما چهار بازیکن بارسا (اینیگو مارتینز، کوبارسی، دی‌یونگ و پدری) مانند گرگ‌هایی او را محاصره کردند و با رقابت برای تصاحب توپ، به‌راحتی آن را از او گرفتند. پدری، بهترین هافبک تورنمنت و برترین توپ‌ربای لیگ، در این صحنه حضور داشت. با وجود پیش بودن ۴-۲، بارسا همچنان با همان شدت بازی می‌کرد، انگار هنوز ۰-۲ عقب است.

این صحنه دلیل قهرمانی بارسلونا را توضیح می‌دهد: استعداد برتر (به‌ویژه لامین یامال) و مهم‌تر از آن، اشتیاق و عطش بیشتر نسبت به رقبا.

c3vofwqu9

بارسا در مقایسه با رئالی که خود را برتر می‌دید، مغرور شده و در رختکنش حسادت و خودخواهی موج می‌زد، بسیار پرشورتر بود. رئال پس از دو قهرمانی لیگ قهرمانان در سه سال، بیشتر به حفظ جایگاه فردی بازیکنانش اهمیت داد تا اجرای دستورات مربی. آنچلوتی از همان ماه اول فصل در کمپ والدبباس از رفتار خودخواهانه برخی ستارگانش ابراز خستگی کرده بود، اما در جریان بازی‌ها بیش از حد با آن‌ها مدارا کرد و حالا تاوانش را می‌دهد. اگر وینیسیوس به دستورات گوش نمی‌دهد، باید او را بیرون کشید تا رفتارش اصلاح شود.

مقایسه دوندگی بی‌امان رافینیا برای تصاحب هر توپ با قدم‌های بی‌انگیزه وینیسیوس، تفاوت بین بازیکنی که برای افتخار می‌جنگد و بازیکنی که انگار از موفقیت سیر شده را نشان می‌دهد. حالا این سؤال مطرح می‌شود که آیا وینیسیوس با این فصل ضعیف، شایسته تمدید قرارداد با دستمزد بالاتر است؟

علاوه بر استعداد و اشتیاق، بارسلونا نظم و تلاش بیشتری هم داشت. سیستم ریسکی و پرفشار فلیک در مقایسه با بلوک دفاعی ساده و اتکا به توپ‌های بلند برای دو مهاجم در تاکتیک‌های آنچلوتی، تفاوت فاحشی را نشان می‌دهد که فراتر از اختلاف هفت امتیازی دو تیم است.

بدون ۴۰ گل امباپه و واکنش‌های کورتوا، وضعیت رئال فاجعه‌بارتر می‌بود. ژابی آلونسو و بخش نقل‌وانتقالات باشگاه کار دشواری پیش رو دارند تا این تیم را بازسازی کنند.

* به نقل از مارکا

 

تبلیغات
منبع : ورزش3
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات