ترنج موبایل
کد خبر: ۸۶۹۴۱۲

ببینید؛ نخستین توله‌ پانداهای متولدشده در هنگ‌کنگ

ببینید؛ نخستین توله‌ پانداهای متولدشده در هنگ‌کنگ

نخستین توله‌ پانداهای متولدشده در هنگ‌کنگ سرانجام نام‌گذاری شدند. این دو خواهر و برادر که با لقب‌های «خواهر بزرگ‌تر» و «برادر کوچک‌تر» شناخته می‌شدند، اکنون به طور رسمی «جیا جیا» و «ده ده» نام دارند.

تبلیغات
تبلیغات

 

 

 فرارو-  توله‌ پانداهای غول‌پیکری که برای نخستین بار به‌طور بومی در هنگ‌کنگ به دنیا آمده‌اند، بالاخره نام‌گذاری شدند: جیا جیا و ده ده.

به گزارش فرارو، این نام‌ها روز سه‌شنبه طی مراسمی در پارک تفریحی اوشن پارک که خانه این توله‌ها، والدینشان و دو پاندای دیگر از سرزمین اصلی چین است، معرفی شد.

نام‌های انتخاب‌شده، نتیجه یک مسابقه عمومی بودند که بیش از ۳۵٬۷۰۰ پیشنهاد از سوی مردم دریافت کرد.

به گفته مسئولان پارک، کاراکتر چینی «جیا» در نام «جیا جیا»، نمادی از حمایت، خانواده و خوش‌یمنی است و مفاهیمی مانند شکوفایی خانواده، کامیابی کشور و شادی مردم را منتقل می‌کند.

در مورد «ده»، کاراکتر نام «ده ده» (توله نر)، این واژه به معنای موفقیت است و اشاره به این دارد که هنگ‌کنگ در همه زمینه‌ها موفق خواهد بود. همچنین واژه «ده» تلفظی همسان با واژه‌ای به معنای «فضیلت» در زبان چینی دارد و نشان می‌دهد که پانداهای غول‌پیکر دارای ویژگی‌هایی هستند که در فرهنگ چینی بسیار ارزشمندند.

پائولو پونگ، رئیس اوشن پارک، گفت که در انتخاب نام‌ها از تلفظ ماندارین استفاده شده است، که سنت رایجی در نام‌گذاری پانداها به‌شمار می‌رود. او افزود که «جیا» در زبان کانتونی شبیه واژه‌ای است که برای «خواهر بزرگ‌تر» استفاده می‌شود و «ده ده» نیز شبیه اصطلاحی برای «برادر کوچک‌تر» است،  زبانی که زبان مادری بسیاری از مردم هنگ‌کنگ به شمار می‌رود.

روز سه‌شنبه، این دو توله که همراه با مادرشان زندگی می‌کنند، جمعیت زیادی از بازدیدکنندگان را جذب کردند. در حالی که جیا جیا روی صخره‌ها گشت می‌زد، ده ده از درخت بالا می‌رفت.

تولد این دوقلوها در ماه اوت گذشته، مادرشان «یینگ یینگ» را به مسن‌ترین پاندایی تبدیل کرد که برای نخستین بار مادر شده است. محبوبیت این توله‌ها در میان مردم، بازدیدکنندگان و در شبکه‌های اجتماعی، امیدهایی برای رونق گردشگری در این شهر ایجاد کرده است؛ تا جایی که سیاستمداران از «اقتصاد پاندا» به‌عنوان فرصتی تجاری یاد کرده‌اند.

حال بسیاری منتظرند ببینند آیا نگهداری از شش پاندا در پارک اوشن می‌تواند به بازگشت رونق اقتصادی این مجموعه کمک کند، به‌ویژه با توجه به هزینه بالای مراقبت از این حیوانات. پارک در سال مالی گذشته با کسری بودجه‌ای معادل ۷۱.۶ میلیون دلار هنگ‌کنگ (۹.۲ میلیون دلار آمریکا) مواجه بود.

پانداها، به عنوان نماد ملی غیررسمی چین شناخته می‌شوند و برنامه امانت‌دهی پانداها به باغ‌وحش‌های بین‌المللی، سال‌هاست که بخشی از دیپلماسی نرم چین محسوب می‌شود.

پانداها

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات