ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۵۶۸۸

آخرین وضعیت مسافران در جزیره کیش

آخرین وضعیت مسافران در جزیره کیش

توقف فعالیت فرودگاه‌ها و لغو پروازهای کیش باعث شده تا بسیاری از مسافران در این جزیره گرفتار شوند.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- با حمله اسرائیل به ایران و توقف فعالیت فرودگاه‌ها، پروازهای فرودگاه کیش نیز لغو شده است. این وضعیت باعث شده تا بسیاری از مسافران در این جزیره ماندگار شوند. 

به گزارش فرارو، با توجه به لغو پروازها تا اطلاع ثانوی، در این گزارش نگاهی به وضعیت مسافران و راه‌های بازگشت آن‌ها از این جزیره خواهیم داشت. 

آخرین وضعیت مسافران در جزیره کیش

فرودگاه بین المللی کیش

سازمان مناطق آزاد کیش، در پی لغو پروازها در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «افرادی که به عنوان مسافر در جزیره حضور دارند، بدون دغدغه می‌توانند تا زمان برقراری پروازها در محل اقامت خود بمانند.» 

در عین حال مهرداد تاوتلی، دبیرکل جامعه هتلداران کیش در فضای مجازی بیان کرد: «با لغو پروازها، ۹۰ درصد ظرفیت هتل‌ها تکمیل شده و اقامت با تخفیف ۸۰ درصدی به مسافران ارائه شده است و فقط هزینه صبحانه و اقلام مصرفی از آن‌ها گرفته می‌شود.» با توجه به کیفیت مختلف هتل‌های این جزیره، تخفیف ۸۰ درصدی از شبی یک میلیون و سیصد شروع می‌شود و در برخی از اماکن به شبی ۱۵ میلیون نیز می‌رسد. 

این در حالی است که برخی از کاربران در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشته‌اند: «برخی از هتل‌های کیش قیمت را به دو برابر افزایش داده‌اند و در صورت اعتراض مسافر، از او می‌خواهند هتل را ترک کند.» 

مسیردریایی جایگزین پرواز

در حالی که پروازها لغو شده است، براساس اطلاعیه سازمان مناطق آزاد کیش، مسیر دریایی این جزیره در حال فعالیت است و مسافران می‌توانند از این مسیر برای خروج استفاده کنند. این راه دریایی مسافران را به بندر چارک یا آفتاب می‌رساند و بعد از آن به صورت زمینی با تاکسی به بندرعباس می‌رسند.

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات