ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۸۷۴۸

درخواست بازداشت رئیس‌جمهور پیشین کره جنوبی رد شد

درخواست بازداشت رئیس‌جمهور پیشین کره جنوبی رد شد

دادگاه سئول درخواست بازداشت رئیس‌جمهور پیشین کره جنوبی را رد کرد.

تبلیغات
تبلیغات

دادگاه کره جنوبی درخواست بازداشت یون سوک یول رئیس‌جمهور پیشین را که در ارتباط با پرونده تلاش برای اعلام حکومت نظامی تحت تحقیق قرار دارد، رد کرد.

به گزارش مهر به نقل از یونهاپ، دادستان ویژه در چارچوب تحقیقات مربوط به اعلام حکومت نظامی در دسامبر ۲۰۲۴، خواستار صدور حکم بازداشت برای رئیس‌جمهور پیشین کشورش شد.

با این حال، دادگاه ناحیه مرکزی سئول ضمن رد این درخواست، از یون خواست در تاریخ ۲۸ ژوئن برای ارائه توضیحات در دادگاه حاضر شود.

گفتنی است که دادگاه قانون اساسی کره جنوبی آوریل سال جاری طی حکمی، یون سوک یول رئیس جمهور این کشور را به دلیل اعلام وضعیت فوق‌العاده عزل کرد.

اعلام وضعیت فوق‌العاده توسط یون سوک یول در سوم دسامبر سال گذشته که با نقض قانون اساسی کره جنوبی صورت گرفت، دلیل عزل یون اعلام شده بود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات