ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۱۱۹۸

واکنش باشگاه پرسپولیس به شایعه توافق در پرونده بیرانوند

واکنش باشگاه پرسپولیس به شایعه توافق در پرونده بیرانوند

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس تأکید کرد که این باشگاه در ماجرای پرونده علیرضا بیرانوند عقب‌نشینی نخواهد کرد.

تبلیغات
تبلیغات

مصطفی لشگری، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره جلسه رئیس فدراسیون فوتبال و مالک باشگاه تراکتور با مدیرعامل پرسپولیس و حواشی به وجود آمده، گفت: چند روز قبل بود که این جلسه برگزار شد و آقایان با تکیه به ایجاد وفاق ملی و ایجاد روابط دوستانه و تعامل کامل بین دو باشگاه خواسته‌های خود را در مورد پرونده علیرضا بیرانوند اعلام کردند.

درویش در همان جلسه گفت که باشگاه پرسپولیس برای ایجاد تعامل و وفاق ملی همواره پیش قدم بوده است و خواهد ماند اما طبق تاکید هیئت مدیره و مدیرعامل تحت هر شرایطی باید منافع باشگاه پرسپولیس و هواداران میلیونی‌اش تامین شود و نمی‌توان از حق آنها به سادگی گذشت. از این رو پرسپولیس به سادگی از حق و خواسته هوادارانش عقب‌نشینی نخواهد کرد.

مدیرروابط عمومی باشگاه پرسپولیس در پایان گفت: امیدوارم برای فصل پیش رو با تیم خوبی که بسته شده است و انتخاب مربی جوان و شایسته‌ای به نام وحید هاشمیان بتوانیم با حمایت همیشگی هواداران بزرگ پرسپولیس، این تیم محبوب و دوست داشتنی را به جایگاه همیشگی‌اش رسانده و بار دیگر با رمز اتحاد و یکدلی و ارائه فوتبالی زیبا و تماشاگر پسند، بتوانیم جام قهرمانی را بالای سر ببریم.

 

تبلیغات
منبع : تسنیم
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات