عملیات نجات ۳ شهروند خرمآبادی گرفتار در کوه

رئیس آتشنشانی خرمآباد با بیان اینکه در این حادثه سه شهروند شامل یک نفر مرد و ۲ خانم به قصد کوهنوردی به ارتفاعات مخملکوه صعود کرده بودند، گفت: متاسفانه این افراد در محلی صعب العبور گرفتار شده بودند.
حمید علیرضایی امشب در حاشیه جلسه با آتشنشانان این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عصر امروز خبر گرفتار شدن خانوادهای در ارتفاعات مخملکوه (کمر سیاه) مشرف بر آبشار طلایی به مرکز پیام این سازمان اعلام شد.
به گزارش فارس، وی خاطرنشان کرد: بلافاصله تیم امداد و نجات سازمان به همراه سرپرست ایستگاه شماره ۲ به محل حادثه اعزام شدند.رئیس آتشنشانی خرمآباد با بیان اینکه در این حادثه سه شهروند شامل یک نفر مرد و ۲ خانم به قصد کوهنوردی به ارتفاعات مخملکوه صعود کرده بودند، افزود:متاسفانه این افراد در محلی صعب العبور گرفتار شده بودند. علیرضایی بیان داشت: تیم امدادی آتش نشانی پس از بررسی و شناسایی موقعیت افراد گرفتار شده اقدام به امداد رسانی به آنها نموده و به پایین کوه منتقل کردند.