ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۸۱۶۴

«نه» به مارسی، «بله» به پرسپولیس ؛ مورد عجیب سرژ اوریه

«نه» به مارسی، «بله» به پرسپولیس ؛ مورد عجیب سرژ اوریه

سرژ اوریه پیش از پیوستن به اردوی پرسپولیس، پیشنهاد حضور در مارسی را رد کرده است.

تبلیغات
تبلیغات

سرژ اوریه مدافع راست سابق باشگاه پاری‌سن‌ژرمن و تاتنهام، این روزها یکی از چهره‌های خبرساز تمرین باشگاه پرسپولیس است. او که گفته شده به واسطه آشنایی با تیوی بیفوما سر از تمرینات پرسپولیس درآورده، قرار است جدی‌ترین رقیب یعقوب براجعه، مدافع راست جوان باشگاه، شود؛ البته به شرط آنکه شرایط فیزیکی و جسمانی‌اش اجازه دهد. اوریه یک سال بدون تیم مانده و طبیعی است که از شرایط بدنی ایده‌آل دور باشد ولی واقعیت این است که سطح تیم‌هایی که این مدافع 32 ساله در آن بازی کرده به قدری بالا است که بعید است به سادگی بتوان از خیر او گذشت.

رد پیشنهاد مارسی

اوریه از وقتی که به همکاری‌اش با گالاتاسری در فوتبال ترکیه پایان داده تا به الان خانه‌نشین بوده. او که روزگاری ارزش 20 میلیون یورویی در مارکت داشته، این روزها تا 1.5 میلیون یورو افت کرده ولی هنوز امیدش برای برگشتن به دنیای فوتبال را از دست نداده است. جالب آن‌که با وجود همین شرایطی که داشته، اوریه چند هفته قبل، پیشنهاد حضور در باشگاه مارسی را رد کرده ولی وقتی پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به دستش رسیده، آن را پذیرفته است. این‌طور نیست که اوریه، شیفته پرسپولیس باشد؛ بلکه به دلیل رقابت کهنه‌ای که بین پاریسی‌ها و اهالی مارسی در فرانسه وجود دارد، اوریه این پیشنهاد را رد کرده است. این موضوعی است که خود این بازیکن، چند روز پیش در پادکست تصویری که منتشر شده، درباره‌اش توضیح داده. در این ویدیو، اوریه درباره رد پیشنهاد مارسی، آن‌هم درحالی که بدون تیم بوده می‌گوید: «مارسی به من پیشنهاد داد. مهدی بن‌عطیه درباره این موضوع با من حرف زد ولی خیلی واضح به او گفتم که علاقه‌ای به بازی کردن در مارسی ندارم. پیشنهاد این تیم را در شرایطی رد کردم که باشگاهی نداشتم. من آدم وفاداری هستم. ترجیح می‌دهم از گرسنگی بمیرم ولی در مارسی بازی نکنم. این‌ها موضوعاتی است که در ذهن من جا دارد. من یک پاریسی هستم و تمام کلاس‌هایم را در این مناطق سپری کرده‌ام. واضح است که نمی‌توانم خودم را راضی کنم تا برای مارسی به میدان بروم».

اوریه همچنین می‌گوید عجیب است که دیروز در تیم پاریس بازی می‌کردی و هواداران تو را به رفتن به سمت دروازه رقیب تشویق می‌کردند و حالا بخواهی در جبهه مقابل به میدان بروی.

اظهارات اوریه در شرایطی این روزها به واسطه حضورش در اردوی پرسپولیس، سوژه رسانه‌های فرانسوی شده، که در ایران، درباره عیسی آل‌کثیر، گمانه‌زنی‌های متعددی وجود دارد. او که فصل پیش عضوی از باشگاه پرسپولیس بوده، در فهرست مازاد قرار گرفته و گفته شده با استقلال به توافق رسیده ولی حالا نه پرسپولیسی‌ها روی خوشی به او نشان می‌دهند و نه استقلالی‌ها. 

 

تبلیغات
منبع : فوتبال 360
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات