ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۹۱۵۲

بهترین دستور کیک نسکافه‌ای با بافت پنبه‌ای را اینجا بخوانید

بهترین دستور کیک نسکافه‌ای با بافت پنبه‌ای را اینجا بخوانید

کیک نسکافه‌ای پنبه‌ای با گاناش نسکافه نوعی کیک بسیار خوشمزره و با طعمی بی‌نظیر است که روش پخت آسانی دارد.

تبلیغات
تبلیغات

فراروـ کیک‌ها ازجمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است.

به گزارش فرارو؛ کیک نسکافه با گاناش نسکافه‌ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و کافی شاپی است که بافت بسیار لطیف و پنبه‌ای دارد و به دلیل داشتن نسکافه برای علاقه‌مندان به قهوه طعم شگفت‌انگیزی دارد. اگر دوست دارید یک کیک نسکافه متفاوت و بی‌نظیر درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک نسکافه‌ای همراه ما باشید.

مواد لازم برای درست کردن کیک نسکافه‌ای

  • آرد سفید قنادی: 260 گرم (2 پیمانه)
  • شکر: 200 گرم (1 پیمانه)
  • تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • شیر: 150 گرم (سه چهارم پیمانه)
  • روغن مایع: 100 گرم (یک دوم پیمانه)
  • نسکافه گلد: 2 قاشق غذاخوری سرصاف
  • بکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه گاناش نسکافه‌ای روی کیک

  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • شکلات سفید سکه‌ای: 100 گرم
  • نسکافه گلد: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • آبجوش برای حل کردن نسکافه: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک نسکافه‌ای

کیک نسکافه ای

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا شیر را داغ و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شیر و نسکافه کاملا با هم مخلوط شوند و بعد کنار بگذارید تا شیر نسکافه خنک شود.

در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه انقدر هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود.

در مرحله بعد روغن و ترکیب شیر نسکافه خنک شده را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید.

آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل مخلوط کرده بودید، کم کم با الک به مواد اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا به صورت یکنواخت با مایه کیک مخلوط شود.

کیک را داخل قالب مناسب بریزید و داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت 45 تا 50 دقیقه بگذارید تا بپزد.

بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و بعد از اینکه از حرارت افتاد، کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. برای درست کردن گاناش نسکافه‌ای ابتدا خامه صبحانه را روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا از اطراف شروع به جوشیدن کند، سپس شکلات سکه‌ای را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود.

نسکافه و آب جوش را مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد از آب شدن شکلات به مواد گاناش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد، گاناش نسکافه‌ای را روی کیک بریزید و نوش جان.

نکات مهم برای تهیه کیک در منزل

کیک نسکافه ای

1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.

2- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست. مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است.  همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید.

به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه‌گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه‌ها دقیق‌تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه‌ها را نمی‌دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید.

 اگر خواستید با پیمانه اندازه‌گیری کنید، برای اندازه‌گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می‌کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه‌ها دقیق نمی‌شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می‌ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. خیلی از افراد فکر می‌کنند که وانیل و طعم دهنده‌ها بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد. درحالی‌که این فکر اشتباه است. آن‌چه بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.

5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3  قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و  بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است.

7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.

8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات