طرز تهیه سالاد زیتون؛ سالاد خاص و خوشمزه

سالاد زیتون نوعی سالاد بسیار شیک و خوشمزه است که از ترکیب زیتون با گوجه فرنگی، پیاز، گردو و نوعی سس ویژه تهیه میشود.
فراروـ سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه میرسد، وقت درست کردن سالادهای رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستورانها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو میشوند اما بعضی وقتها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب میآیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد.
به گزارش فرارو؛ سالاد زیتون نوعی سالاد بسیار خاص و خوشمزه است که طعم ویژهای دارد و برای پذیرایی در مهمانیها یک انتخاب مناسب است. این سالاد زیتون خوشمزه از ترکیب زیتون با گوجه فرنگی، پیاز، گردو و... و سسی مخصوص از روغن زیتون و رب انار و... تهیه میشود. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد زیتون همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد زیتون
- زیتون بدون هسته: 2 لیوان
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز: 1 عدد
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- رب فلفل: 1 قاشق چایخوری
- رب انار: 3 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد زیتون
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا زیتونها را به صورت درسته داخل ظرف بریزید؛ سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و به آن اضافه کنید.
گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با جعفری و گردو خرد شده به مواد بالا اضافه کنید. داخل یک کاسه جداگانه روغن زیتون، رب انار، رب فلفل، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را بریزید و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند، سپس روی مواد سالاد بریزید و حسابی مواد را زیر و رو کنید تا مزهها به خورد هم بروند. در این مرحله سالاد زیتون خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ اگر فصل انار بود، میتوانید مقداری انار دانه شده هم به مواد این سالاد اضافه کنید.
ـ زیتون یکی از خوشمزهترین و مفیدترین خوردنیهای همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر میکند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ میتواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین برخی دردها در مفاصل میشود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که میتواند از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریدهاید تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟
همه انواع زیتونها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آنها با آب است؛ یعنی اینکه زیتونها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتونها از بین رفت، دوباره آنها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتونها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.
ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانههای انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیرهای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه سالاد زیتون سعی کنید رب انار را از فروشگاههای معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست میکنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.