ترنج موبایل
کد خبر: ۸۹۱۹۵۶

وزیران دفاع و محیط زیست غنا کشته شدند

وزیران دفاع و محیط زیست غنا کشته شدند

منابع آگاه از کشته شدن وزرای دفاع و محیط زیست غنا در پی سقوط یک بالگرد نظامی در منطقه «آشانتی» در جنوب این کشور همراه با ۶ سرنشین دیگر خبر دادند.

تبلیغات
تبلیغات

سخنگوی دولت غنا روز چهارشنبه ۱۵ مرداد اعلام کرد ادوارد اومان بوآما، وزیر دفاع و ابراهیم مورتالا محمد، وزیر محیط زیست، علوم و فناوری، در سقوط بالگرد نظامی جان باختند. 

به گزارش تسنیم، پیش از این، نیروهای مسلح این کشور غرب آفریقا در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که یک بالگرد نیروی هوایی حامل سه خدمه و پنج مسافر از رادار ناپدید شده است. 

این هواپیما ساعت ۹:۱۲ صبح به وقت محلی از آکرا، پایتخت غنا، به پرواز در آمده بود و برای شرکت در یک رویداد ملی به سمت شهر اوبواسی، که دارای معادن طلا است، می‌رفت. 

مقام‌های این کشور واقع در جنوب آفریقا، توضیحی در مورد علت حادثه ندادند.

رئیس ستاد ارتش غنا، در یک سخنرانی تلویزیونی دستور داد پرچم‌های کشور به حالت نیمه‌افراشته درآیند. 

خرداد سال گذشته نیز در کشور آفریقایی مالاوی هواپیمای حامل معاون رییس‌جمهور این کشور و ۹ نفر از همراهانش سقوط کرد. در جریان سانحه در این کشور واقع در جنوب آفریقا همه سرنشین‌های این هواپیما کشته شدند.

غنا

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات