فرهاد مجیدی گزینه استقلال را هایجک کرد!

دنیل بسا که در روزهای اخیر نامش برای حضور در استقلال مطرح شده بود، به تیم فوتبال البطائح پیوست.
دنیل بسا دوباره شاگرد فرهاد مجیدی شد، اما این بار در تیم البطائح امارات؛ خبری از حضور او در استقلال نیست و آبیهای پایتخت باید برای تقویت خط میانی خود به سراغ گزینهای دیگر بروند. این هافبک ایتالیایی-برزیلی که در سالهای اخیر در لیگ امارات خوش درخشیده بود، بار دیگر تصمیم گرفت در فوتبال امارات بماند و شاگرد سرمربی سابق استقلال شود.
استقلالیها در روزهای گذشته به شدت به دنبال جذب بسا بودند تا ضعف خط میانی خود را با حضور او برطرف کنند، اما از همان ابتدا مانعی جدی بر سر این انتقال وجود داشت؛ قوانین خاص جذب بازیکنان خارجی در فوتبال ایران.
طبق این قوانین، بازیکن خارجی که از لیگ امارات قصد دارند به لیگ ایران بیایند، باید حداقل تعداد مشخصی بازی رسمی در دو فصل اخیر داشته باشد و تیم پیشین او هم جزو شش تیم برتر جدول لیگ کشورش باشد؛ شرایطی که بسا با تیم کلباء در هیچکدام از فصول گذشته نداشت.
با رسمی شدن حضور بسا در البطائح، پرونده حضور این بازیکن در استقلال به طور کامل بسته شد. حالا فرهاد مجیدی بار دیگر میتواند روی تواناییهای شاگرد قدیمیاش حساب کند، اما استقلال باید به فکر گزینه دیگری برای پر کردن این جای خالی در خط میانی باشد؛ چرا که طبق قوانین فعلی، حتی در صورت تمایل دو طرف، حضور بسا در لیگ ایران به هیچ عنوان ممکن نبود.