ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۶۳۰۳

شوک به سپاهان: سیدحسین اردو را ترک کرد!

شوک به سپاهان: سیدحسین اردو را ترک کرد!

دروازه‌بان باتجربه سپاهان به دلیل بیماری روز گذشته اردوی تیمش را قبل از بازی با تراکتور ترک کرده است.

تبلیغات
تبلیغات

سیدحسین حسینی دروازه‌بان طلایی‌پوشان اصفهانی در ادامه بدشانسی‌های خود روز گذشته دچار بیماری و مسمومیت شده است.

کاپیتان پیشین آبی‌پوشان که به دلیل مصدومیت اردوی تیم ملی را از دست داد و در ادامه به خاطر صادر نشدن ویزای خود نتوانست در مصاف آسیایی مقابل الحسین اردن تیمش را همراهی کند، حالا در بازی امروز مقابل تراکتور هم غایب است.

حسینی دیروز دچار مسمومیت شده و با حال جسمانی مناسب و بعد از تایید پزشکان، اردوی سپاهان پیش از بازی با تراکتور را ترک کرده و قادر به همراهی تیم اصفهانی نیست.

سپاهان امروز در هفته چهارم لیگ برتر بازی حساسی مقابل تراکتور تبریز دارد و بی‌شک غیبت حسینی در این مسابقه اتفاقی غیرمنتظره و تلخ برای محرم نویدکیا و هواداران سپاهان خواهد بود.

 

تبلیغات
منبع : ورزش3
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات