تلویزیون قطری «العربی» :
عذرخواهی اسرائیل بابت حمله به دوحه به معنای از سرگیری میانجیگری نیست

هرگونه عذرخواهی اسرائیل درباره تجاوز اخیر حداقل خواسته دوحه از تلآویو است و این به معنای بازگشت قطر به میانجیگری نیست.
تلویزیون قطری «العربی» به نقل از منابع مطلع نوشت: قطر خواهان عذرخواهی رسمی و علنی اسرائیل بابت حمله اخیر این رژیم به دوحه شده است.
به گزارش شفقنا به نقل از العربی، منابع مذکور تصریح کردند:هرگونه عذرخواهی اسرائیل درباره تجاوز اخیر حداقل خواسته دوحه از تلآویو است و این به معنای بازگشت قطر به میانجیگری نیست.
منابع یاد شده تاکید کردنند: عذرخواهی اسرائیل بابت این تجاوز و تعهد به عدم تکرار آن لزوما به معنای بازگشت دوحه به میانجیگری در توافق تبادل اسرای اسرائیلی نیست.
جنگندههای رژیم صهیونیستی عصر سهشنبه ۱۸ شهریور ضمن تجاوز به حریم هوایی قطر، اهدافی را در شهر دوحه پایتخت این کشور بمباران کردند.
مکان این بمباران محل برگزاری نشست هیأت بلندپایه حماس به ریاست خلیل الحیه در دوحه بود که مشغول بررسی پیشنهاد ترامپ درباره توافق تبادل اسرا/آتشبس در غزه بودند.
طی این حمله ۵ تن از اعضای دفتر حماس در دوحه و یک نیروی امنیتی قطری به شهادت رسیدند.