ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۷۹۱۱

اعلام جرم اسرائیل علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران

اعلام جرم اسرائیل علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران

پلیس و مقامات امنیتی اسرائیلی گفته‌اند که یک شهروند دوتابعیتی آمریکایی-اسرائیلی را به اتهام «جاسوسی برای ایران» دستگیر کرده‌اند.

تبلیغات
تبلیغات

مقام‌های رژیم صهیونیستی علیه فردی به نام «یعقوب پرل» به اتهام «جاسوسی برای ایران» اعلام جرم کرده‌اند. پرل ۴۹ساله است و گفته می‌شود که تابعیت دوگانه اسرائیلی-آمریکایی دارد. 

به گزارش تسنیم به نقل از تایمز اسرائیل، دادستان‌های رژیم صهیونیستی یعقوب پرل را به جمع‌آوری اطلاعات علیه برخی شخصیت‌های اسرائیلی از جمله هرتزی هالوی، رئیس سابق ستاد کل ارتش اسرائیل، و ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم متهم کرده‌اند. 

رسانه‌های اسرائیل گفته‌اند «یعقوب پرل» که ماه جاری دستگیر شده سال‌ها در مغرب زندگی و نوشته‌های ضدصهیونیستی منتشر کرده است. به گفته دادستان‌ها، پرل نفرتی عمیق از «دولت اسرائیل» دارد و از طریق اینترنت با مأموران اطلاعاتی ایران تماس برقرار کرده بود. 

اعلام دستگیری این فرد یک روز بعد از سخنرانی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است. اسماعیل خطیب در آن برنامه ضمن اعلام دستیابی به میلیون‌ها سند محرمانه رژیم صهیونیستی گفته بود که عده‌ای از کارمندان آن رژیم برای کسب منافع مالی و یا نفرت از نتانیاهو اقدام به همکاری با ایران کرده و اسناد را لو داده‌اند. 

خطیب گفت: «خطاب به اصطلاح نخست وزیر فاسد جنایتکار رژیم منحوس، قاتل واراذل می‌گویم به جای حل مشکل آب ایران به فکر رفع مشکل نان عده کثیری از کارمندانت باش که با انگیزه کسب پول با ما همکاری کردند.» 

روزنامه تایمز اسرائیل می‌نویسد یعقوب پرل سال‌ها در مغرب زندگی می‌کرد و در اعتراضات ضداسرائیلی شرکت کرده و مقالاتی علیه صهیونیسم منتشر کرده بود. پرل پس از حضور در تظاهراتی ضداسرائیلی در رباط، پایتخت مراکش، در اکتبر ۲۰۲۳، توجه جهان عرب را جلب کرد. 

او در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «یهودیت واقعی و یهودیان واقعی مخالف صهیونیسم هستند». پس از برقراری ارتباط با مأمور ایرانی، پرل تلاش کرد تا اسرائیلی‌ها و کارگران خارجی را نیز برای جاسوسی به خدمت بگیرد. 

دادستان‌های اسرائیلی گفته‌اند پرل در سراسر فلسطین اشغالی سفر کرده و برای مأموران اطلاعاتی ایرانی خود اقداماتی از جمله فیلم‌برداری از خانه هالوی و جمع‌آوری اطلاعات درباره تمهیدات امنیتی اطراف اقامتگاه بن‌گویر انجام داده است. 

 برای انجام این مأموریت‌ها دست‌کم ۱۵۰۰۰ دلار از طریق ارز دیجیتال دریافت کرده بود. مطابق اطلات منتشر شده او در ۴ سپتامبر دستگیر شد و در دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو به جرائمی از جمله کمک به دشمن در زمان جنگ، ارائه اطلاعات به دشمن با قصد آسیب به امنیت داخلی و ارائه اطلاعاتی که می‌توانست به نفع دشمن باشد، متهم شده است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات