ارثیهای به نام «سرقت»!

پسر نوجوان گفت: هر کسی یک چیز از خانوادهاش ارث میبرد، من سرقت به ارث بردهام. پدربزرگم هم سابقهدار بود. تازه من گوشیقاپی میکنم، پدر و پدربزرگم که از طلافروشی سرقت کرده بودند. عموهایم هم سارق هستند. آنطور که پدرم تعریف میکرد، پدربزرگم هنگام فرار از دست پلیس با شلیک گلوله کشته شده است.
سن و سالی ندارد اما تا به حال دو بار راهی کانون اصلاح و تربیت شده است.
به گزارش ایران، پسر نوجوان مدعی است ارثیه خانوادگیشان سرقتی است و همراه پدرش از سه سالگی در پاتوق سارقان حاضر میشده است.
چطور سرقت میکنی؟
ترک موتور مینشینم و به همراه همدستم گوشی کسانی را که در حال صحبت با تلفن هستند، میقاپم. به خاطر سرعت عملم به من لقب قرقی دادهاند و حتی تصویر قرقی را روی بدنم خالکوبی کردهام.
با این سن و سال کم چرا سرقت میکنی؟
هر کسی یک چیز از خانوادهاش ارث میبرد، من سرقت به ارث بردهام. پدربزرگم هم سابقهدار بود. تازه من گوشیقاپی میکنم، پدر و پدربزرگم که از طلافروشی سرقت کرده بودند. عموهایم هم سارق هستند. آنطور که پدرم تعریف میکرد، پدربزرگم هنگام فرار از دست پلیس با شلیک گلوله کشته شده است.
سابقه داری؟
یکبار در ۱۲ سالگی به خاطر سرقت گوشی به کانون اصلاح و تربیت افتادم و بار دوم ۱۶ سالم بود که دستگیر شدم. دو ماهی است که آزاد شدهام؛ البته میخواهم توبه کنم و دور خلاف را خط بکشم.