ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۹۶۲۲

​معاون رئیس‌جمهور: چون خواسته‌های آمریکا و اروپا در چارچوب منافع ملی نبود، توافق نکردیم

​معاون رئیس‌جمهور: چون خواسته‌های آمریکا و اروپا در چارچوب منافع ملی نبود، توافق نکردیم

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: در مذاکرات طبیعی است که در چارچوب منافع ملی توافق می‌کنیم و چون خواسته‌های آمریکا و اروپا در چارچوب منافع ملی ما نبود، نباید توافق می‌کردیم.

تبلیغات
تبلیغات

محمدجعفر قائم‌پناه چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف سخنرانی رئیس‌جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: در این سخنرانی بر مظلومیت ایران و حمله ددمنشانه اسرائیل که منجر به کشتن مردم بی‌گناه ایران شد اعلام موضع انجام گرفت تا این مظلومیت به گوش جهانیان برسد. 

به گزارش ایسنا، وی افزود: همچنین در این سخنان موضع عزتمندانه ایران در مقابل قدرت‌های جهانی هم اعلام شد. این اصلی‌ترین هدف سفر رئیس‌جمهوری به نیویورک بود تا دیدگاه‌های نظام جمهوری اسلامی را بیان کند و به نمایندگی از گفتمان ملی این کار را انجام دهد که با موفقیت انجام شد. 

معاون رئیس‌جمهوری یادآور شد: در زمینه مذاکرات طبیعی است که ما در چارچوب منافع ملی توافق می‌کنیم و چون خواسته‌های آنان چه آمریکا و چه اروپا در چارچوب منافع ملی ما نبود، نباید توافق می‌کردیم.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات