عکس> نجات نوجوان ۱۴ساله از چاه ۱۰ متری
فرارو- تلاش همه جانبه و اقدام به موقع آتش نشانان و نجاتگران آتش نشانی باعث نجات نوجوانی شد که به درون چاه سقوط کرده بود.
به گزارش فرارو به نقل از پایگاه خبری 125، این حادثه عصر دیروز هنگامی رخ داد که تنی چند از نوجوانان در محل زندگی خود در جوادیه، خیابان نوری مشغول بازی بودند که یکی از آنها به درون چاهی تازه حفر شده به عمق حدود 10 مترسقوط کرد.
با اعلام خبر رخداد این حادثه به سامانه125، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 28 را ساعت 16:41 دقیقه روانه محل حادثه کرد و گروه نجات 6 نیز با اندک فاصله زمانی راهی این محل شد.
آتش نشانان که در 3 دقیقه به محل حادثه رسیدند، بی درنگ با اجرای عملیات ایمن سازی و فرستادن لوله هوا و دستگاه تنفسی به درون چاه همچنین تخلیه گازهای سمی ازدرون چاه، عملیات خود را برای نجات این نوجوان ادامه دادند.
یکی از نجاتگران با تجهیزات ایمنی و نجات وارد چاه شد و پس از دقایقی موفق شد نوجوان را که دچار اضطراب و نگرانی شده بود، بدون هر گونه آسیبی از چاه بیرون آورد.
امدادگران اورژانس حاضر در محل حادثه نیز اقدامات اولیه را برای معاینه و مداوای وی انجام دادند.
نبود علایم هشدار دهنده و درپوش روی دهانه چاه عامل رخداد این حادثه اعلام شد.