ترنج موبایل
کد خبر: ۹۱۵۱۶۹

فولام ۰-۱ آرسنال: آرتتا چسبیده صدر!

فولام ۰-۱ آرسنال: آرتتا چسبیده صدر!

آرسنال با تک‌گل لئاندرو تروسار، فولام را ۱-۰ شکست داد و صدرنشینی‌اش در لیگ برتر را تثبیت کرد.

تبلیغات
تبلیغات

تیم میکل آرتتا که از لغزش منچسترسیتی و لیورپول استفاده و صدر جدول را تصاحب کرده است، امشب برابر تیم همشهری قرار گرفت و با اینکه موقعیت‌های زیادی به دست آورد اما در گلزنی ناکام بود تا اینکه تروسار به داد توپچی‌ها رسید و با تک‌گل او سه امتیاز به دست آمد.

فولام: لنو، کاستانیه، اندرسون، کنسا، سسنیون، برگ، کرنی، ویلسون، کینگ، ایوبی، خیمنز

آرسنال: رایا، تیمبر، سالیبا، گابریل، کالافیوری، رایس، زوبیمندی، ازه، ساکا، یوکرش، تروسار

آرسنال بازی را پرانرژی آغاز کرد، اما این فولام بود که زودتر خطرساز شد. در دقیقه ۱۰، پاس هوشمندانه ویلسون به داخل محوطه جریمه، خیمینز را در موقعیت گل قرار داد اما ضربه او پس از برخورد جزئی با دستان رایا به کرنر رفت. در همان کرنر، ضربه والی زیبای کرنی با واکنش زوبیمنـدی به سینه‌اش برخورد کرد و آرسنال از گل خوردن گریخت.

در دقیقه ۱۵ توپچی‌ها فکر کردند به گل رسیده‌اند. با یک پاس بلند و مورب از عقب زمین، تروسار در سمت چپ صاحب توپ شد و او توپ را به کالافیوری سپرد تا مدافع پیش‌تاخته با ضربه‌ای تماشایی دروازه فولام را باز کند، اما پرچم کمک داور بالا رفت و گل به‌ دلیل آفساید مردود اعلام شد.

سه دقیقه بعد فولام دوباره خطرساز شد. کینگ با حرکتی انفرادی از سمت راست وارد محوطه شد و شوت محکمی با پای چپ زد، اما توپ پس از برخورد به سر دکلان رایس به کرنر رفت. در دقیقه ۲۵ نیز ویلسون با حرکتی هوشمندانه از پاس ایووبی استفاده کرد و با پای چپ شوتی زد که با اختلافی ناچیز از کنار تیر راست به بیرون رفت.

در دقیقه ۳۰، ارسال سسنیون از جناح راست که بیشتر شبیه یک سانتر بلند بود، به طرز خطرناکی در حال فرود آمدن زیر تیر دروازه بود اما رایا با عکس‌العملی به‌ موقع توپ را با نوک انگشتانش به کرنر فرستاد. پنج دقیقه بعد کالافیوری از سمت چپ نفوذ کرد و با پای راست شوتی روانه دروازه فولام کرد که با برخورد به مدافع راهی کرنر شد.

در دقیقه ۳۶، همکاری دیدنی بین ساکا و یوکرش نزدیک بود قفل دروازه فولام را باز کند. ساکا از جناح راست به داخل حرکت کرد و با پاس عمقی یوکرش را در موقعیت تک‌به‌تک قرار داد، اما ضربه محکم مهاجم سوئدی را لنو به‌ خوبی دفع کرد.

آرسنال نیمه دوم را تهاجمی‌تر آغاز کرد و در دقیقه ۴۷ بزرگ‌ترین فرصت بازی تا آن لحظه را از دست داد. ارسال بلند رایس از سمت راست به تیر دوم رسید، توپ از یوکرش رد شد اما تروسار آن را مهار کرد. او تصمیم گرفت ضربه‌اش را به سمت تیر نزدیک بزند، اما ضربه‌اش به تور بیرونی دروازه خورد.

سرانجام فشار توپچی‌ها در دقیقه ۵۸ نتیجه داد. کرنر ارسالی از سمت راست بدون اینکه کسی آن را لمس کند، از مقابل همه گذشت و در تیر دوم به تروسار رسید. این بار توپ به زانوی او برخورد کرد و از فاصله‌ای بسیار نزدیک وارد دروازه فولام شد تا آرسنال با نتیجه ۱-۰ پیش بیفتد.

در ادامه بازی فولام تلاش کرد به تساوی برسد، اما دفاع منسجم آرسنال و درخشش خط هافبک اجازه نداد موقعیت خطرناکی خلق شود. آرسنال هم صاحب چند موقعیت شد که لنو درخشان ظاهر شد.

در نهایت این بازی با برتری ۱-۰ آرسنال به پایان رسید و تیم آرتتا با گرفتن این سه امتیاز، در صدر جدول لیگ برتر انگلیس ۱۹ امتیازی شد.

 

تبلیغات
منبع : ورزش3
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات