دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد مصرف چای بعد از غذا نهتنها به هضم کمک نمیکند، بلکه اسید آن باعث سفت شدن…
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد مصرف چای بعد از غذا نهتنها به هضم کمک نمیکند، بلکه اسید آن باعث سفت شدن…
محقق ارشد و رئیس مؤسسه تغذیه دانشگاه فودان در شانگهای گفت: «شواهد رو به رشدی وجود دارد که نشان میدهد رژیم غذایی ممکن…
محقق ارشد از دانشکده پزشکی دانشگاه ژجیانگ در چین، در یک بیانیه خبری گفت: «تحقیقات ما نشان میدهد که یک رژیم غذایی…
پژوهشگران دانشگاه بینگهامتون نیویورک برای اولین بار بهصورت آزمایشگاهی نشان دادند که کشش مکرر پوست در طول زمان، عامل…
«فرایند Tomorrow Bio بر یک امید بزرگ استوار است: اینکه در آینده، فناوری پزشکی به قدری پیشرفت کرده باشد که هم بتواند…
زیتون و روغن زیتون تلخ به دلیل خواص ضد التهابی و اثرات مفیدی که بر دستگاه گوارش دارند، میتوانند به کاهش التهاب و…
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی گفت: «گاهی مشاهده میشود کودکانی که به تازگی به سن مصرف غذای کمکی رسیدهاند، علاوه بر…
کاکوتی دارای خواص ضدالتهابی و آرام بخش طبیعی است که به درمان معده درد، نفخ شکم، دل پیچه و سلامت دستگاه گوارش کمک…
هیچ عامل واحدی وجود ندارد که میزان عرق کردن یک فرد را تعیین کند. در واقع، عوامل متعددی چون: اندازه بدن، سن، توده…
دانشمندان پی بردند ترکیب موجود در بلوبری (پتروستیلبِن) به نحو چشمگیری قابلیت ارتجاعی پوست را افزایش و چینوچروکها را…