ترنج موبایل
کد خبر: ۱۱۱۶۶۱

دبیر کل حزب سبز تاکید کرد

توفیق جبهه متحد اصولگریان در انتخابات

دبیر کل حزب سبز با تاکید بر توفیق فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگریان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ارزیابی و تحلیل نتایج دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حکایت از آن دارد فهرست جبهه متحد اصولگرایان بیشتر توفیق را به دست آورده است.

تبلیغات
تبلیغات
فرارو-

دبیر کل حزب سبز با تاکید بر توفیق فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگریان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ارزیابی و تحلیل نتایج دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حکایت از آن دارد فهرست جبهه متحد اصولگرایان بیشتر توفیق را به دست آورده است.

«حسین کنعانی مقدم»، با بیان این مطلب در گفتگو با فرارو گفت: ممکن است نتایج اولیه دور دوم انتخابات در تهران حکایت از برابری نسبی فهرست انتخباتی جبهه متحد و جبهه اصولگریان داشته باشد با این حال این برابری نسبی صرفا محدود به تهران است و در سایر شهر‌ها و استان‌ها این نامزدهای وابسته به جبهه متحد اصولگرایی و ایستادگی است توانستند خود را به عنوان منتخب مردم معرفی کنند.

وی افزود: همچنین آن دسته از نامزدهایی که به طور مشترک در فهرست انتخاباتی جبهه متحد و پایداری قرار داشته‌اند و یا به طور مستقل وارد نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شده‌اند عمدتا نزدیکی و قرابت بیشتری به جبهه متحد دارند و از آرا و نظرات جبهه متحد بیش از جبهه پایداری حمایت می‌کنند.

دبیر کل حزب سبز تصریح کرد: نتایج انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی چه در دوره نخست و چه در دوره دوم حکایت از آن دارد که جبهه متحد اصولگریان که متشکل از اصولگریان معتدل بوده از اقبال بیشتری برخوردار بوده است.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: با این حال باید منتظر آغاز به کار نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و شروع یارگیری احزاب و گروه‌ها برای تشکیل هیات رییسه، فراکسیون‌ها و کمیسیون‌ها مجلس بود هر چند از هم اکنون پیش بینی ترکیب بندی مجلس آینده چندان سخت نخواهد بود.

کنعانی مقدم افزود: با توجه به اینکه اکثریت راه یافتگان مجلس را اعضا و نزدیکان جبهه متحد اصولگریان تشکیل می‌دهند می‌توان از هم اکنون پیش بینی کرد که علی لاریجانی منتخب جبهه متحد رقابت چندان سختی با حداد عادل منتخب جبهه پایداری برای کسب ریاست مجلس نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی یک نوع سهمبندی میان احزاب و گروه‌های مجلس به خصوص راه یافتگان دو فهرست انتخاباتی جبهه متحد و جبهه پایداری شکل خواهد گرفت گفت: جدا از ریاست مجلس، فراکسیون‌هایی که از دو فهرست انتخاباتی جبهه متحد و جبهه پایداری تشکیل خواهد شد بر سر نایب رییس اول و دوم و روسای فراکسیون هم به یک توافق و تفاهم و به نوعی یک سهمبندی دست خواهند یافت.

دبیر کل حزب سبز در ادامه درباره توفیق نسبی جبهه پایداری به خصوص در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر گفت: به هر حال این امری طبیعی است که احزاب دولت ساخته و جریاناتی که به رانت دولتی متصل هستند می‌توانند با صرف هزینه‌های بسیار توفیقاتی هر چند حداقلی را به دست آوردند و این موضوع نه اکنون بلکه پیش از این نیز به اثبات رسیده است.

وی افزود: با این حال منتخبان وابسته به جبهه پایداری باید بدانند که در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بر پاشنه سابق نخواهد چرخید و وکیل الدوله‌ها نمی‌توانند در مجلس همچون دوره هفتم و هشتم جولان بدهند و سدی پیش روی مجلس باشند.

کنعانی مقدم در خاتمه گفت: در این دوره از مجلس به دلیل آنکه اصولگریان در اکثریت هستند امکان اجازه حمایت مطلق از دولت توسط وکیل الدوله‌ها داده نمی‌شود چرا عملکرد‌ها آن‌ها در دوره هفتم و هشتم مجلس حساسیت برانگیز شده است و همین امر نمایندگان مجلس برای کاهش حاشیه‌ها و حساسیت‌ها در مجلس نهم مانع از ادامه حرکت وکیل الدوله‌ها در مجلس همچون دوره‌های قبل خواهند شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۸ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات