ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۱۷۱۰

رییسی: "وحدت ملی" ادبیات جدید فتنه است

معاون اول قوه قضائیه گفت: جریان فتنه در داخل کشور می‌خواهد بدون آنکه هزینه‌ای پرداخت کند و بدون آنکه از ظلم بزرگی که به نظام داشته توبه کند وارد صحنه شود.

تبلیغات
تبلیغات
معاون اول قوه قضائیه گفت: جریان فتنه در داخل کشور می‌خواهد بدون آنکه هزینه‌ای پرداخت کند و بدون آنکه از ظلم بزرگی که به نظام داشته توبه کند وارد صحنه شود.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در همایش سالانه سخنرانان برجسته کشوری که از سوی هیئت رزمندگان اسلام در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) برگزار شد، با بیان اینکه امروز دشمنان به دنبال آن هستند تا بگویند همه مشکلات ناشی از تحریم‌ها است، افزود: آنها می‌خواهند عنوان کنند شرایط سخت اقتصادی در ایران به دلیل ادامه فعالیت‌های هسته‌ای است و در واقع دشمنان می‌خواهند با ایجاد اینگونه تحریم‌ها ایران را وادار به تسلیم کنند.

گزیده سخنان رییسی به نقل از مهر به این شرح است:
  • القاء ناامیدی مردم از آینده نظام و مسئولان از ابعاد جنگ روانی دشمنان است و آنها می‌خواهند بگویند عدم توانمندی مسئولان باعث بوجود آمدن این مشکلات است و در ‌‌نهایت تمرکز اصلی آن‌ها بر روی ولایت است.
  • دامن زدن به اختلافات قومی و قبیله‌ای، تبلیغ ناکارآمدی نظام و فعال کردن ضد انقلاب خارج نشین از دیگر اقدامات آنها است که در این راستا همه گروه‌های ضد انقلاب را علیه انقلاب اسلامی دور هم جمع و آنها را بسیج کردند.
  • جریان فتنه امروز در داخل کشور در حال کار است و می‌خواهد بدون آنکه هزینه‌ای پرداخت کند و بدون آنکه از ظلم بزرگی که به نظام داشته توبه کند وارد صحنه شود.
  • امروز در برخی از روزنامه‌های کشور القاء اینکه باید سیاست‌های خارجی کشور تغییر کند به چشم می‌خورد که این امر در راستای‌‌ همان حرکات دوران فتنه است.
  • جریان انحرافی که خود را به جایگاه ثروت و قدرت نزدیک کرده بدنبال آن است تا با ارتباط با اصلاح طلبان به نحوی نسبت به نارسایی‌های اقتصادی کشور فرافکنی کند و این تفکر را تبلیغ کند که باید با آمریکا مذاکره کرد.
  • برخی از افراد ادبیات آنها در این ایام تغییر کرده و ادبیات سازش را در پی گرفتند که این ادبیات با ادبیات رهبری زاویه دارد و ادبیات عزت بخشی نیست.
  • جریان فتنه و ضد انقلاب بدنبال بیان شعارهایی همانند انتخابات آزاد و القاء عدم کارآمدی اصولگرایان در اداره کشور هستند و بیان عباراتی همانند وحدت ملی و نجات ملی از ادبیات جدید آنها است.
  • وی با بیان اینکه در آستانه انتخابات باید وحدت از سوی تمام جناح‌های علاقمند به انقلاب و نظام حفظ شود، عنوان کرد: همه باید نسبت به اصول و محکمات انقلاب پافشاری کنند.
  • رهبر معظم انقلاب تمایل دارند دولت فعلی تا پایان دوره به کار خود ادامه دهد و با اتمام دوره فرود آزادی داشته باشد اما ایشان هیچگاه مخالف بیان مطالبه از مسئولان نیستند.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۵ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات