ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۸۸۴۴

ولایتی: با قالیباف و حداد برای یکی توافق می کنیم

تبلیغات
تبلیغات
علی اکبر ولایتی در خصوص برنامه خود برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ما با دو نفر دیگر از دوستانمان یعنی آقایان محمدباقر قالیباف و غلامعلی حداد عادل قراری گذاشته ایم که به اتفاق هم در جهت وحدت اصولگرایان تلاش کنیم.

به گزارش فرارو، وی که با شبکه عربی زبان "المیادین" گفت و گو می کرد، افزود: بر این اساس قرار ما بر این است که در نهایت یک نفر از بین ما انتخاب و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 92 شود و دو نفر دیگر از او حمایت کنند.

عضو ائتلاف سه گانه افزود: در نهایت هر کس که بر اساس اتفاق انتخاب شود در هنگام اعلام کاندیداتوری تیم خود را برای تصدی پست ریاست جمهوری و کابینه به مردم معرفی خواهد کرد.

ولایتی افزود: این یک پدیده جدید و مهم است که امیدواریم در نهایت به نفع کشور باشد و امیدواریم با این روند انتخابات خوبی داشته باشیم.


تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات