ترنج موبایل
کد خبر: ۱۴۳۱۴۷

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران

اولویت اول کاندیدای آینده انتخابات ریاست جمهوری چه باید باشد؟

«کاندیدای آینده انتخابات ریاست جمهوری از هر تفکر و گرایش سیاسی که باشد با چند مسئله اساسی روبرو است. ابتدا همین مسئله اشتغال، گرانی، نقدینگی سرگردان و نبود ثبات و اعتماد در جامعه است که هر کس با هر تفکری بیاید باید به این موضوعات توجه کند و آنها را در اولویت های کاری خود قرار دهد.»

تبلیغات
تبلیغات
فرارو- یک نماینده سابق مجلس گفت: «کاندیدای آینده انتخابات ریاست جمهوری از هر تفکر و گرایش سیاسی که باشد با چند مسئله اساسی روبرو است. ابتدا همین مسئله اشتغال، گرانی، نقدینگی سرگردان و نبود ثبات و اعتماد در جامعه است که هر کس با هر تفکری بیاید باید به این موضوعات توجه کند و آنها را در اولویت های کاری خود قرار دهد.»

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران در گفتگو با فرارو گفت: «مردم میان شرایط و اصل انتخابات تفاوت قائل هستند. یعنی ممکن است نسبت به عملکرد و رفتار برخی انتقاد داشته باشند اما اصل موضوع انتخابات را یک امر سرنوشتی می دانند و بدین جهت در انتخابات با شور و شوق شرکت می کنند و با حضور در انتخابات حرف خود را می زنند.»

وی ادامه داد: «حل مشکلات مربوط به جامعه مربوط به یک نهاد و نیرو نیست و همه باید تصمیم بگیرند و از مردم تا مسئولین همت کنند تا مشکلات حل شود. زیرا مدیریت مصرف در اقتصاد مسئله کلیدی و اساسی است و اگر بنا باشد مردم مصرف را در موضوعات مختلف رعایت نکنند هرکس هم که مدیر باشد نمی تواند مشکلات را برطرف کند. لذا مصرف باید بر اساس نیاز باشد و البته در توزیع نیز نظارت های لازم صورت بگیرد.»

این نماینده سابق مجلس گفت: «مسلما آنچه که اکنون از نظر مردم مشکل اصلی قلمداد می شود بحث اشتغال، گرانی ها و نبود ثبات و امنیت در حوزه اقتصاد کشور می باشد.»

وی با بیان اینکه مردم به مسائل سیاسی همچون انرژی هسته ای نیز توجه دارند تصریح کرد: «اما به نظر من مسئله اقتصاد و تورم یکی از مسائل اساسی است که اذهان مردم را به خود مشغول کرده است.»

اکرمی اظهار کرد: «کاندیدای آینده انتخابات ریاست جمهوری از هر تفکر و گرایش سیاسی که باشد با چند مسئله اساسی روبرو است. ابتدا همین مسئله اشتغال، گرانی، نقدینگی سرگردان و نبود ثبات و اعتماد در جامعه است که هر کس با هر تفکری بیاید باید به این موضوعات توجه کند و آنها را در اولویت های کاری خود قرار دهد.»

وی ادامه داد: «ما به لحاظ قانون و برنامه مشکلی نداریم و از وجود سند چشم انداز و برنامه پنج ساله پنجم برخوردار هستیم؛ منتهی اراده ای برای اجرای آنها تاکنون وجود نداشته است.»

وی افزود: «به طور مثال امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال حمایت از تولید و سرمایه داخلی نام گذاری شد، اما در مقام عمل ندیدیم که به این مسئله به صورت جدی توجه شود؛ چنانکه اکنون گفته می شود 430 هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان داریم اما از سوی دیگر کارخانجات ما محتاج 50 هزار میلیارد تومان پول هستند.»

وی تاکید کرد: «اگر مدیریت حساب شده و اراده جدی وجود داشت جامعه را به سرمایه گذاری در بخش تولید داخلی تشویق می کردند تا ما محتاج این همه واردات در بخش کالاهای اساسی و سایر موارد نباشیم. لذا اراده و جدیت بسیار مهم است.»
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات