ترنج موبایل
کد خبر: ۱۴۳۸۴۶

اراذل و اوباش شرق تهران دستگير شدند

تبلیغات
تبلیغات
جمعي از اراذل و اوباش شرق تهران شب گذشته در يک عمليات ضربتي پليس پايتخت دستگير شدند.

ماموران پليس پايتخت شنبه شب با کمک يگان‌هاي مختلف اعم از پليس امنيت و يگان امداد، جمعي از اراذل و اوباش شرق تهران را دستگير کردند.

اين طرح که دوازدهمين مرحله طرح جمع آوري اراذل و اوباش و مخلان امنيت اجتماعي در پايتخت به حساب مي‌آيد، به نوعي آخرين مرحله اجراي اين طرح در سال 91 است.

اراذل و اوباش دستگير شده که از منطقه «تهران نو» هستند، صبح امروز در ميدان امامت در منظر عموم قرار گرفتند.

سردار حسين ساجدي نيا فرمانده انتظامي تهران بزرگ پيش از اين از دستگيري بيش از 1500 تن از اراذل و اوباش تهران در سال جاري خبر داده و قول داده بود که تا قبل پايان سال يک مرحله ديگر از اين طرح در پايتخت اجرا کند که شب گذشته اجرا شد.

وي در گفته بود: طرح مهار اراذل و اوباش شناسنامه‌دار در آستانه سال نو و آخرين چهارشنبه سال، از سوي پليس تهران آغاز شده است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات