فرارو- یک نماینده مجلس گفت: «اینکه کاندیدایی در انتخابات خود را منتسب به رهبری نشان دهد هزینه های زیادی برای نظام دارد. اگر رای آورد یک شائبه ایجاد می شود و ممکن است در افکار عمومی بی اعتمادی بوجود بیاید و اگر رای نیاورد طور دیگری تفسیر می شود.»
چندی است که رسانه های بیگانه تلاش دارند به افکار عمومی القاء کنند یکی از هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نامزد خاص نظام و رهبری است و از پشتوانه های خاصی در انتخابات بهره مند است.
در حالی که مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند نظر خاصی نسبت به کاندیدای خاصی ندارند و رای ایشان برای کسی مشخص نیست؛ دیشب یکی از کاندیداها در فیلم مستند خود که از تلویزیون پخش شد تلاش کرد اینطور عنوان کند که نزدیک ترین فرد به مقام معظم رهبری است.
در این مستنند به کرات از این کاندیدا با عنوان نامزدی یاد شد که نزدیک ترین نامزد به مواضع رهبری است و به نقل از افراد مصاحبه شونده عنوان شد که رهبری تنها مانده است و این کاندیدا یار رهبری است. همچنین از قول مردم گفته شد که به این خاطر به وی رای می دهند که در خط ولایت و پشتیبان ولایت است و شعارهایی داده می شد که در آن از نام رهبری و این کاندیدا استفاده شده بود.
اصرار این کاندیدا در چسباندن خود به رهبری نظام تعجب برانگیز است و در ادامه خط تبلیغی رسانه های بیگانه در نشان دادن وی به عنوان نامزد رهبری و نظام ارزیابی می شود. امری که می تواند برای نظام هزینه درست کند و هزینه برد و باخت این کاندیدا در انتخابات به پای رهبری نوشته شود.
این کاندیدا نیروی وفادار جریان دولت و نه مقام معظم رهبری است
عوض حیدرپور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «مقام معظم رهبری بارها اعلام فرمودند نظر خاصی نسبت به هیچ کدام از نامزدها ندارند و حتی در جلسه ای عنوان کردند من تمایلی هم برای ابراز نظر نسبت به آقایان ندارم.»
وی ادامه داد: «آن کاندیدایی که در فیلم مستند خود اینطور عنوان می کند که نزدیک ترین فرد به مواضع رهبری است در واقع نوعی شانتاژ خبری انجام می دهد که در بحث تبلیغات استفاده می شود.»
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: «برداشت ما این است که این آقا نامزد دولتی ها و نامزد جبهه پایداری است و به هیچ عنوان انتسابی به مقام معظم رهبری ندارد.»
وی ادامه داد: «در عین حال باید گفت سایر کاندیداها کسانی هستند که در ادوار مختلف در خدمت مقام معظم رهبری بودند و ملت هم آنها را به خوبی می شناسد.»
وی افزود: «به نظر من دیگرانی هستند که ولایت مداری و تبعیت خود از مقام معظم رهبری را بیشتر از ایشان به اثبات رساندند.»
وی ادامه داد: «اینکه در فیلم مستند ایشان عنوان می شود "مقام معظم رهبری تنها مانده اند"، درست نیست؛ همه اصولگرایان هوادار مقام معظم رهبری و گوش به فرمان ایشان هستند. این فرد نزدیک به مقام معظم رهبری نیست و کسانی که یاران نزدیک مقام معظم رهبری هستند شناخته شده اند که حداقل در میان کاندیداهای موجود سه نفر ائتلاف 1+2 را شامل می شود.»
وی با بیان اینکه نظامی ها یک اصطلاحی دارند که اگر به یک تیپ یک گردان اضافه کنند می گویند "تیپ به علاوه" و اگر به یک لشکر یک تیپ اضافه کنند می گویند "لشکر به علاوه"گفت: «لذا ایشان دقیقا "آقای احمدی نژاد به علاوه" است و اگر این فرد رئیس جمهور شود و تشکیل دولت دهد، دولت ایشان می شود "دولت نهم و دهم به علاوه" و ادامه همان روند دولت آقای احمدی نژاد خواهد شد.»
این کار نه به مصلحت ایشان و نه به مصلحت جامعه است
همچنین احمد شوهانی دیگر عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «اینکه کاندیدایی خود را منتسب به رهبری نشان دهد درست و قانونی نیست. در چند دیداری که ما در خدمت مقام معظم رهبری بودیم ایشان به صراحت فرمودند من هم یک رای دارم و معلوم نیست به چه کسی رای می دهم.»
وی ادامه داد: «لذا وقتی حضرت آقا به این صراحت عنوان می کنند رای ایشان مشخص نیست و نیز عنوان کردند برخی اینطور مطرح نکنند که نظر رهبری با فلان نامزد است؛ این کار این کاندیدا نه به مصلحت ایشان و نه به مصلحت جامعه است.»
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: «به نظر من این اقدام که برخی کاندیداها یا هواداران آنها نامزد خود را به رهبری منتسب می کنند برای جذب آراء مردم است.»
وی ادامه داد: «از سوی دیگر وقتی یک کاندیدا اینطور مطرح می کند که نزدیک ترین فرد به مقام معظم رهبری است یعنی مابقی با ایشان مخالف هستند. در حالی که اینطور نیست و وقتی نامزدها از کانال شورای نگهبان عبور کردند یعنی همه آنها خوب هستند و لذا بهتر است کاندیداها به جای این اقدامات برنامه ها و راهکارهای خود برای رفع مشکلات مردم و جامعه را مطرح کنند تا خدای نکرده شائبه هایی در اذهان مردم ایجاد نشود.»
این نماینده مجلس گفت: «اینکه کاندیدایی در انتخابات خود را منتسب به رهبری نشان دهد هزینه های زیادی برای نظام دارد. اگر رای آورد یک شائبه ایجاد می شود و ممکن است در افکار عمومی بی اعتمادی بوجود بیاید و اگر رای نیاورد طور دیگری تفسیر می شود.»
شوهانی ادامه داد: «لذا در هر دو صورت هزینه این اقدام برای نظام سنگین است و شاید رسانه های بیگانه هم دنبال همین فرصت هستند که این مسئله را بزرگ کنند و بگویند دیدید ما گفتیم و آن فرد هم خودش اعتراف کرد که کاندیدای نظام است. در حالی که مقام معظم رهبری به صراحت اعلام کردند رای ایشان برای کسی مشخص نیست.»
سلام بر خمینی
پاینده باد رهبری
زنده باد خاتمی
زنده باد هاشمی
زنده باد اصلاحات
زنده باد روحانی
زنده باد عارف
پاینده باد ایران عزیز...