ترنج موبایل
کد خبر: ۱۷۲۶۹۷

(تصاویر) اولین فیلم کاهانی در خارج از کشور

(تصاویر) اولین فیلم کاهانی در خارج از کشور

جدیدترین فیلم سینمایی عبدالرضا کاهانی با نام فرانسوی "ON A LE TEMPS" و فارسی «وقت داریم حالا » مراحل فنی را پشت سر می‌گذارد.

تبلیغات
تبلیغات
جدیدترین فیلم سینمایی عبدالرضا کاهانی با نام فرانسوی "ON A LE TEMPS" و فارسی «وقت داریم حالا » مراحل فنی را پشت سر می‌گذارد.

عبدالرضا کاهانی که طی یک سال گذشته برای ساخت فیلم جدیدش ساکن فرانسه شده، این روزها مشغول آماده‌سازی آن است و مراحل فنی فیلم تا دو ماه دیگر ادامه خواهد داشت.

زبان فیلم «وقت داریم حالا» فرانسوی است و بازیگران آن یک دختر و پسر 17 ساله و 20 ساله هستند که طی یک روند تست‌گیری انتخاب شده‌اند.

این فیلم درباره‌ی «یک ایرانی به نام " عماد " است که پس از چند سال تحصیل در شهر کوچک " بزانسون " قصد دارد خود را به یک آژانس مانکن در " پاریس " معرفی کند. در حالی که به دوست خود که دختری فرانسوی به نام " کارولین " است، گفته می خواهد به ایران برگردد.

در آستانه سفر و جدایی همیشگی، کارولین که - زیر سن قانونی است - او را مطلع می‌کند از سوی عماد باردار است.»

عبدالرضا کاهانی که بعد از حاشیه‌های اکران «بی‌خود و بی‌جهت» در ایران عازم فرانسه شد، در گفت‌وگویی کوتاه در پاسخ به اینکه آیا از ایران مهاجرت کرده است، گفت: در بهار پیش‌رو و برای ساخت فیلم به ایران خواهم آمد، امیدوارم شرایط آن فراهم شود.

او که در کارنامه‌ی فیلمسازیش ساخت فیلمهایی چون «بیست»، «هیچ»، «اسب حیوان نجیبی است»، و... دارد، فیلم آخرش «بی‌خود وبی‌جهت» بعد از 8 ماه مجوز گرفت و پس از آن، سینماهای حوزه هنری آن را به نمایش نگذاشتند و سرانجام در دیگر سینماها به نمایش درآمد و با این حال فروشش میلیاردی شد.

کاهانی ترجیح داد جزییات بیشتر درباره‌ی فیلم جدیدش «وقت داریم حالا» را بعد از آماده شدن فیلم اعلام کند.



تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۸ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات