bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۲۵۴۷۴
پیشتازی جبهه ملی در فرانسه

صدای پای «افراط»

رشد راست افراطی در فرانسه با سرعت ادامه دارد. و حتی با وجود اینکه موجی از افشاگری‌ها، وجود نامزدهای نژادپرست، عجیب و غریب و شدیداً سالخورده را میان نامزدهای دست راستی برملا کرده، باز هم احتمال اینکه آنان در انتخابات مهمی که در این ماه برگزار خواهد شد پیروزی‌های چشمگیری بدست آورند، بالاست.

تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۳
فرارو- رشد راست افراطی در فرانسه با سرعت ادامه دارد. و حتی با وجود اینکه موجی از افشاگری‌ها، وجود نامزدهای نژادپرست، عجیب و غریب و شدیداً سالخورده را میان نامزدهای دست راستی برملا کرده، باز هم احتمال اینکه آنان در انتخابات مهمی که در این ماه برگزار خواهد شد پیروزی‌های چشمگیری بدست آورند، بالاست.
 
به گزارش فرارو به نقل از ایندیپندنت، نظرسنجی‌ای که روز گذشته منتشر شد، نشان می‌دهد که جبهۀ ملی به رهبری مارین لوپن، در انتخابات محلی‌ای که مابین 22 تا 29 مارس برگزار خواهد شد، صاحب حمایت 29 درصد رای دهندگان است. در سایر نظرسنجی‌هایی که اخیراً منتشر شده، جبهۀ ملی با حمایت سی درصدی در سراسر کشور، پیشتاز است.
 
این بررسی‌ها همچنین نشانگر قطبی شدن فضای سیاسی فرانسه، پس از حملات تروریستی به نشریۀ شارلی ابدو و فروشگاه یهودیان در ماه ژانویه در پاریس هستند. بسیاری از رای‌دهندگان شهری و جوان همچنان در حال و هوای "روحیۀ جمهوری‌خواهی"ای که در راهپیمایی‌های "ضد نفرت" شکل گرفته بود، به سر می‌برند.
 
همچنین حمایت از شعارهای استبدادی، ملی‌گرایانه، ضدمهاجران و ضداروپاییِ خانم لوپن، در میان اهالی مناطق روستایی و طبقۀ متوسط حقوق بگیر ساکن در حومۀ شهرها نیز رو به افزایش است.
 
با این وجود، ناظران سیاسی معتقدند که کیفیت پایین کاندیداهای جبهۀ ملی، می‌تواند منجر به محدود شدن پیروزی آنها شود. در چند روز اخیر حقایق جالبی در مورد کاندیداهای مختلفی که تحت لوای "معتدل" و "حرفه‌ای" در فهرست کاندیداهای حزب خانم لوپن قرار گرفته‌اند، مطرح شده است.

صدای پای «افراط»
مارین لوپن، رهبر 45 سالۀ جبهۀ ملی
 
چندین تن از آنها پیشتر، به خاطر منتشر کردن نظرات خشن، ضدیهودی و اسلام‌هراسانه در شبکه‌های اجتماعی از حزب خانم لوپن معلق شده بودند. چندین از کاندیداهای جبهۀ ملی نیز بالای نود سال عمر دارند.
 
نتایج انتخابات محلی فرانسه معمولاً تحت تاثیر موضوعات و شخصیت‌های محلی قرار دارد. بسیاری از کاندیداها به صورت مستقل در این انتخابات شرکت می‌کنند، در نتیجه با وجود محبوبیت 29-30 درصدی خانم لوپن در سراسر کشور، ممکن است جبهۀ ملی همچنان نتواند در انتخابات این ماه اکثریت مطلق را در شوراها بدست آورد.
 
با این وجود، همه پیش بینی می‌کنند که جبهۀ ملی در انتخابات پیش رو نتیجه‌ای چشمگیر کسب کند. در حال حاضر، حزب راست افراطی در کل کشور صاحب دو کرسی در شوراهاست. به نظر می‌رسد که تعداد اعضای این حزب در شوراها پس از انتخابات پیش رو به طرز چشمگیری افزایش یابد. بنا بر قانون تازه، طول دورۀ حضور در شوراها به شش سال افزایش یافته است.
 
این انتخابات دو مرحله‌ای از این رو اهمیت فراوانی دارد که ارزیابی‌های را در رابطه با نتایج انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی که طی دو سال آینده برگزار خواهند شد، در اختیار ناظران خواهند گذاشت. در نتایج نظرسنجی‌ای که دیروز منتشر شد، حزب سوسیالیست در جایگاه سوم قرار گرفت که نشان می‌دهد اولاند برای انتخاب مجدد، راه سختی در پیش دارد.
 
جبهۀ ملی، تلاش زیادی به خرج داده تا کاندیداهایش را به دقت دستچین کند تا موجب خجالت زدگی خانم لوپن نشوند. با این وجود، این حزب در یافتن شمار کافی کاندیداها برای رقابت بر سر 95 درصد کرسی‌ها به مشکل برخورد.
 
یکی از کاندیداهای جبهۀ ملی که در آویرون در جنوب مرکزی فرانسه رقابت می‌کند، در صفحۀ فیسبوک خود "خواستار نابودی یهودیان یک بار برای همیشه" شده است. کاندیدای دیگری در آردش، صلیب شکستۀ هیتلر را روی صفحه‌اش قرار داده و نوشته است: "مارین (لوپن) تو تبلور دوبارۀ هیتلر هستی. تو قرار است فرانسه را پاک کنی!"
 
کاندیدای دیگر جبهۀ ملی که در "پوی دو دوم" در مرکز فرانسه نامزد شده بود، پس از آنکه آشکار شد در سال گذشته تلاش کرده در حالی که شعارهای نژادپرستانه می‌داده، عابری را زیر بگیرد و به این جرم محکوم شده است، از لیست خارج شد.
 
مشکلات این حزب به خاطر قانون پیچیده‌ای که کاندیداها را مجبور می‌کند در قالب تیم‌های دو نفره متشکل از یک مرد و یک زن رقابت کنند، پیچیده‌تر هم شده است. با وجود اینکه رهبر محبوب جبهۀ ملی یک زن است، اما خود حزب در مجموع یک حزب شدیداً مردانه است.
 
از میان کاندیداهای سن و سال دار این حزب می‌توان به هنریت فرانتز اشاره کرد. او صد سال دارد و در حال حاضر در خانۀ سالمندانی در اطراف لیون زندگی می‌کند. او می‌گوید که همیشه در زندگیش "دست راستی" بوده و برای احقاق "زندگی آرام" وارد کارزار شده است.

صدای پای «افراط»
هنریت فرانتز، نامزد صد سالۀ انتخابات محلی که در خانۀ سالمندان زندگی می‌کند
 
نشانه‌های دیگری نیز درباره این که جبهۀ ملی چندان ریشه‌دار نیست، وجود دارد. یکی از کاندیداهای حزب راست افراطی در اورن، در نورماندی، ماه گذشته به علت رانندگی بدون گواهینامه به زندان افتاده بود. با این وجود به او اجازه داده شده که همچنان در انتخابات حاضر باشد.
 
شش عضو یک خانواده در هایوت لوار در مرکز فرانسه در حوزه‌های انتخابی مختلفی که برخی کیلومترهای زیادی از محل زندگیشان فاصله دارند، نامزد شده‌اند. مقامات حزبی محلی اصرار دارند که همۀ این شش نفر "بهترین کاندیدای ممکن هستند." فلوریان فیلیپوت، معاون حزب و معمار نسخۀ "اصلاح شدۀ" سیاست‌های راست افراطی، حرفهایی مبنی بر اینکه افشای نژادپرست بودن برخی کاندیداهای این حزب، ماهیت حقیقی جبهۀ ملی را برملا کرده، رد می‌کند.
 
او گفته است: "رسانه‌های آن چیزی را که دنبالش هستند پیدا می‌کنند. در مجموع 99.92 درصد کاندیداهای ما چیزی برای پنهان کردن ندارند."
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
شبیه کابینه آقای روحانی میشه :)

از لحاظ سن و سال و اعتدال
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
ایول عشق است خنده
Hendi
India
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
افراط گرایان اروپا ضد مهاجر هستند ولی افراط گرایان ما ضد مردم هسنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱
حق دارند بنده خداها چرا باید رییس جمهور و وزرای یه کشور اروپایی یه مشت صهیونیست یا دست نشونده‌هاشون باشند. برای باقی کشورای دنیا مثل فلسطین هم بهتره دست اینا از رسانه٬ سیاست و بانکها تو غرب یا کلا هر کشور دیگه‌ای کوتاه بشه تا نتونند کشورا رو به جون هم بندازند. یه کشوری که ملی‌گراها تو اون حاکم باشند خطرش به مراتب کمتر از حکومتهای فعلی برا باقی دنیا هست. اروپایی‌ها اگه تاریخ واقعی خودشون رو بدونند و یکم غیرت به خرج بدند این نامردا رو از کشوراشون بیرون میندازند و داراییهایی که از مردمشون دزدیدند رو هم مصادره می‌کنند. اینا با راه انداختن جنگهای جهانی و درست کردن کومونیسم فقط تو روسیه و اروپا بیش از ۱۰۰ ملیون نفر رو به کشتن دادند الان هم با استفاده از کشورای غربی هست که تحریم و جنگ بر علیه کشورای دیگه راه میندازند اگه کسی هم بگه کشورمون برا خودمونه دوست نداریم منافعمون رو فدای شما کنیم انگ افراطی و نژادپرستی میزنند در صورتیکه تو اسراییل آواره‌های مهاجر آفریقایی رو سه سال زندانی و بعد کلی تحقیر اخراج می‌کنند ولی برای باقی کشورای دنیا می‌خواند مرزی وجود نداشته باشه تا بتونند با اختلاف انداختن و به آشوب کشوند جوامع قدرت خودشون رو حفظ کنند دلشونم برای آفریقایی٬ آسیایی٬ مسلمون یا بودایی نسوخته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱
من فکر کردم صدای پای افراط مربوط به کشور خودمونه! یعنی حس کردم اینجا هم صدای پای افراط داره میاد!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱
دیگر آنقدرصدای پای افراط به گوشمان خورده که حس شنواییمان کاهش کلی یافته ودیگر ثقل سامعه مزمن شده ایم.
انتشار یافته: ۸
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱
عنوان خبر رو که خوندم فکر کردم خبر مربوط به خودمونه!!!!!!!!!!
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱
دقیقا مثل من که همچی فکری کردم
bato-adv
bato-adv
bato-adv