ترنج موبایل
کد خبر: ۲۲۸۷۹

جوانفکر: احمدنژاد مستقل وارد انتخابات خواهد شد

تبلیغات
تبلیغات


مشاور مطبوعاتي رييس‌جمهور گفت: دكتر محمود احمدي‌نژاد رييس‌جمهور كشورمان در انتخابات رياست جمهوري دهم به صورت مستقل وارد عرصه‌ انتخابات خواهد شد.

علي‌اكبر جوانفكر اظهار كرد: آقاي احمدي‌نژاد در انتخابات دوره قبل رياست جمهوري به صورت مستقل از احزاب و جريان‌هاي سياسي وارد عرصه انتخابات شد و در اين دوره نيز همين مشي اصولي را كه مبتني بر وامدار نشدن به افراد، گروه‌ها و جريان‌هاست، دنبال خواهد كرد. البته بسياري از گروه‌هاي مردمي و سياسي اعلام كرده‌اند كه قصد دارند از آقاي احمدي‌نژاد حمايت كنند كه از آن استقبال خواهد شد.

وي خاطرنشان كرد: انتخابات رياست جمهوري، فرصتي براي تجلي مردم‌سالاري ديني و مشاركت گسترده و پرشور مردم در تعيين سرنوشت كشور است؛ بنابراين تبديل انتخابات به صحنه مبارزه، رقابت يا جدال سياسي ميان نامزدها براي كسب پيروزي و نيل به قدرت، يك رويه نادرست و برگرفته شده از الگوهاي غربي است و اصولا چنين رويكردي را كه متاثر از قدرت‌طلبي است، نمي‌پسنديم.

وي افزود: ملت ايران الگوي انتخاباتي خود را بر پايه ارزش‌ها و فرهنگ اسلامي مد نظر دارد كه در آن، افراد فرصت خدمت بهينه و ايثارگرانه به كشور را به دست مي‌آورند و هيچ برنده يا بازنده‌اي وجود ندارد.

مشاور مطبوعاتي رييس‌جمهور در مورد اين‌كه آيا احمدي‌نژاد قصد دارد در انتخابات آتي به صورت رسمي ستاد تشكيل دهد؟ گفت: آقاي احمدي‌نژاد امروز به يك چهره‌ كاملا شناخته شده در داخل و خارج از كشور تبديل شده است و اصولا ايشان همانند دوره قبل، اعتقادي به فعاليت‌هاي انتخاباتي از طريق تشكيل ستادهاي رسمي ندارد. البته تبيين خدمات گسترده و بي‌نظير دولت نهم و اقدامات انجام شده براي پيشرفت همه‌جانبه كشور با استفاده از فرصت انتخابات، يك ضرورت است.

وي گفت: در انتخابات رياست جمهوري نهم آقاي احمدي‌نژاد به صورت رسمي هيچ ستادي را ايجاد نكردند و ستادهاي انتخاباتي مردمي در جاي جاي كشور به صورت داوطلبانه و خودجوش به وجود آمدند.

وي ادامه داد: اخبار و گزارش‌هاي منتشره نشان مي‌دهد كه علاقه‌مندان و حاميان آقاي احمدي‌نژاد از هم‌اكنون به صورت داوطلبانه وارد فعاليت‌هاي انتخاباتي شده‌اند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات