ترنج موبایل
کد خبر: ۲۳۴۶۱

رسایی: انتخابات تقابل هاشمی و احمدی نژاد است

تبلیغات
تبلیغات


عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي معتقد است: انتخابات رياست جمهوري دهم تقابل ميان هاشمي رفسنجاني و احمدي‌نژاد است.

حميدرضا رسايي در نشستي كه از سوي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد در محل آمفي تئاتر دانشكده علوم اداري و اقتصاد اين دانشگاه برگزار شد، مدعي شد: در انتخابات پيشرو صحنه گردان اصلي در برابر احمدي نژاد، هاشمي‌رفسنجاني است و اوست كه مهر‌ه‌ها را جابه‌جا مي‌كند.

آقاي هاشمي شخصيت سياسي است كه بر اساس تفكرات خود سعي مي‌كند نوع سياست‌هايش را در مجاري سياسي كشور جاري كند اين رقابت يك رقابت طبيعي است.

وي ابراز عقيده كرد: انتخابات دهم رقابت ميان دو تفكر است كه يكي خود را بدهكار به انقلاب مي‌داند و مسووليت را با محروميت آن مي‌پذيرد و تفكر ديگر مي‌گويد چون مدير بايد كار كند بايد به او رسيد، در جنبه اقتصادي و از نظر نوع نگاه به فساد نيز اين دو تفكر بايکديگر متفاوت هستند.

رسايي با بيان اينكه انقلاب اسلامي، تاكنون 9 دولت را از دولت موقت تا دولت عدالت تجربه كرده است، گفت: در طول 30 سال گذشته دولت‌هاي مختلفي آمده‌اند و رفته‌اند ابتدا دولت موقت شكل گرفت و پس از آن دولتي بر سر كار آمد كه به دولت خيانت مشهور شد.

پس از آن دولت كوتاه عمر و خوشنام مكتبي شكل گرفت و پس از آن دولت جنگ، سپس دولت سازندگي پس از آن نيز دولتي روي كار آمد كه به دولت اصلاحات شهره شد و آخرين دولت، دولتي است كه مشهور به دولت عدالت شد و دولت‌هاي مذكور هر يک به دليل خصوصيات و جهت‌گيري‌ها به اين صفات مشهور شدند.

وي با بيان اينكه با تلاش همه آحاد ملت، انتخابات دهم را پرشور، با مشاركت و آگاهي بالا برگزار مي‌كنيم، به نقش دانشجويان و طلاب در اين زمينه اشاره كرد و افزود: دانشجويان موتور راي‌ساز جامعه‌اند و مي‌توانند انگيزه‌ ايجاد كنند چرا که امام(ره) فرمودند" آن‌هايي كه درگير مسائل نيستند بايد نسبت به انتخابات يقين كنند و در اين مساله دو دسته را سفارش كردند يكي طلاب و ديگري دانشجويان".

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: البته امام(ره) هيچ كدام را به طور مطلق معرفي نكردند و براي دانشجويان شرط گذاشتند كه غرب زده نباشند، وابستگي فكري نداشته باشند و ديندار باشند در مورد طلاب نيز فرمودند، به هر عمامه به سري مراجعه نكنيد به طلبه‌اي مراجعه كنيد كه درد دين داشته باشد.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه انتخابات دهم حساسيت‌هاي خاص خود را دارد، افزود: هر انتخاباتي حساسيت‌هاي خاص خود را دارد؛ از آن جا كه انقلاب ما انقلابي فكري است و بار فكري و فرهنگي خودش را دارد، هر چه جلوتر مي‌رويم تصميم‌هاي ملت بزرگتر مي‌شود؛ چرا كه ملت و تفكر آن‌ها بزرگ مي‌شوند.

وي اظهار داشت: روزگاري بحث‌ ما صدور انقلاب به ملت‌هاي جهان بود اما امروز انقلاب ما از صدور به ملت‌ها گذشته و به دولت‌ها رسيده است و حركت اردوغان، نخست وزير تركيه در اجلاس داووس نشان داد که انقلاب ما به دولت‌ها رسيده است و همچنين حركت‌هايي كه امروز در آمريكاي جنوبي انجام مي‌شود نتيجه تاثيرات انقلاب اسلامي است.

رسايي احتمال هرگونه تحول و تغيير را در 50 روز باقي مانده به انتخابات رياست جمهوري دهم ممكن دانست و گفت: كمتر از دو ماه تا انتخابات فرصت باقي است و در اين مدت اتفاقات فراواني ممكن است روي دهد؛ همان طور كه در چند ماه پيش اتفاقاتي رخ داد آنچه در اين جا تحليل مي‌كنيم وضعيت امروز است هر چند مي‌توانيم با نگاه به گذشته، مسير آينده را تخمين بزنيم.

وي در ادامه به تعريف اصلاح طلبي واصولگرايي از ديدگاه خود پرداخت و اظهار داشت: چند سالي است كه دو واژه اصلاح‌طلبي و اصولگرايي وارد ادبيات سياسي كشور شده كه به ظاهر جديد هستند اما مفهوم آن‌ها جديد نيست؛ چرا که اصلاح‌طلبي از سال 78 و اصولگرايي به فاصله يكي دو سال از آن به ادبيات سياسي ايران راه يافت كه البته هيچ كدام بار مطلق ندارند.

نماينده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: اين‌ها واژه‌هايي است كه بستگي به تعلقاتش دارد يعني بايد ببينيم اصلاح‌طلبي اصلاح چه چيزي است تا نسبت به حسن و قبح آن تصميم بگيريم؛ از اين رو نمي‌توانيم به اين الفاظ و دسته‌بندي‌ها به طور مطلق نگاه كنيم بلكه مجبوريم تعلقات اصلاح طلبي و اصولگرايي را بررسي كنيم تا صحنه روشني از رقابت پيش رو ترسيم و راه درست انتخاب كنيم.

وي با بيان اينكه واژه اصلاح‌طلبي زماني وارد ادبيات سياسي كشور شد كه جرياني با رويكرد تغيير سركار آمد، افزود: بعد از جنگ به دليل مشكلات و فشارهايي كه مردم متحمل شده بودند شعار سازندگي سر داده شد كه اين هدفگذاري دقيق و درستي بود و كشور نياز به ساخته شدن داشت و در دوران سازندگي تلاش و زحمت بسياري كشيده شد و دولت سازندگي دولت پركاري بود و مدال پركاري را گرفت.

وي در عين حال ابراز عقيده کرد: دولت سازندگي دولت پركاري بود اما متاسفانه اين هدفگذاري خوب و صحيح به دليل برخي جهت‌گيري‌هاي ناصحيح در ادامه مسير دچار اشكالاتي شد به طوري که اتخاذ برخي سياست‌هاي اقتصادي به جاي كم كردن فاصله ميان فقر و غنا موجب شكاف و فاصله بيشتر ميان آنها شد و اتخاذ برخي سياست‌هاي مديريتي به جاي اينكه سبب شود مردم به مسوولان نزديك شوند سبب فاصله گرفتن مردم از مسوولان شد.

عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه در اين دوره نوع زندگي، گرايش فكري و برخورد مردم و مسوولان از يكديگر جدا شد و به جاي مسووليت مديريت بر كشور حاكم شد، افزود: اين الفاظ هر چند در ظاهر مي‌توانند با هم تفاوتي نداشته باشند ولي مي‌توانند بار معنوي داشته باشند. به جاي اينكه مسووليت و پاسخ‌گويي حاكم شود، كم كم مديريت و خلق و خوي اربابي حاكم شد و نتيجه چنين سياست‌هايي تحميل فشار زياد بر مردم بود. مردم پر كاري را مي‌ديدند اما متاسفانه نتيجه اين پركاري آن چيزي نبود كه مشكلات آنها را حل كند.

وي معتقد است: رسيدگي به يك سري از رفقا، احزاب و گروه‌هاي اجتماعي خاص سبب شد كه مردم احساس تبعيض كنند و به ويژه ديدند آن‌ها كه مديريت بر دوششان است كمتر متحمل هزينه‌هاي اين فشار مي‌شوند.

وي با بيان اينكه نتيجه اين تبعيض به وجود آمده حركت اجتماعي شد كه بعدها اصلاحات نام گرفت، گفت: اصلاحات فرصت بود كه متاسفانه خوب مديريت نشد و به جاي اينكه شكاف‌هاي طبقاتي و سياست‌هاي اقتصادي تغيير كند تبديل به مفهوم ديگري شد؛ حرف از تغيير ساختار شد حرف از زير سوال بردن برخي ارزش‌ها، آرمان‌ها و اصولي شد كه ما در طول 20 سال قبل از آن بابت آن‌ها هزينه داده بوديم و اساسا آن ارزش‌ها ما را در طول اين مدت نگه داشته بود.

رسايي ادامه داد: اين اصول عامل شكست ما نبود؛ بلکه فاصله ما از آن اصول موجب شكست شده بود نه نزديكي ما به آن‌ها و عين تعابير امام (ره) است كه "اگر مي‌خواهيد پيروز شويد بايد بر اصول ديني و انقلابي خود پافشاري كنيد" اما متاسفانه ما در جهت‌گيري‌هاي داخلي و خارجي، سياست‌هاي داخلي و خارجي در برابر فشاري كه دستگاه ديپلماسي ظالمانه دنيا به جاي اينكه مصمم‌تر شويم، عقب نشيني مي‌كرديم.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس خاطرنشان كرد: متاسفانه كم كم معناي اصلاحات تبديل به اصلاح آرمان‌ها و اصولي شد كه بنا نبود اين طور شود و در اين زمينه هشدارهاي دلسوزانه‌اي نيز داده شد كه برخي آن را باور نكردند و برخي نيز به خاطر زد و بندهاي حزبي سكوت كردند و امروز دارند هزينه آن را مي‌دهند. عده‌اي مي‌گويند با اينها سر يك سفره مي‌نشينيم و از اين مساله خوشحال هستيم و از آن استقبال مي‌كنيم كه اگر از اين منظر نگاه كنيم به انقلاب ظلم كرده‌ايم؛ چرا که ما بايد صف بندي خود را از جرياناتي كه انحراف دارند جدا كنيم.

وي با بيان اينكه در مقاطعي به دليل عملكرد، دفاع و حمايت‌هايمان از جريان‌هاي انحرافي باعث پرداخت هزينه شديم، گفت: بنابراين طبيعتا بازگشت اين هزينه و اعتماد مجدد سنگين خواهد بود، اما بايد استقبال كرد به هر حال كم كم اصلاحات تعريف ديگري پيدا كرد و اين تعريف ديگر چنان تصادفي در جبهه اصلاحات به وجود آورد كه آن را به بي تعريفي كشاند. كسي كه پرچمدار و ايدئولوگ جريان اصلاحات بود، يعني آقاي خاتمي در سال گذشته و زماني كه زمزمه حضور وي در عرصه انتخابات شد يكي از چيزهايي كه در مجامع و جلسات با همفكران خود در ميان گذاشت اين بود كه اگر من بخواهم بيايم اصلاحات را بايد تعريف كرد.

رسايي اظهار داشت: اين به دليل عدم وجود تعريف در جريان اصلاح طلبي نبود بلكه به خاطر تعاريف متعدد در جريان اصلاح‌طلبي بود كه اين تعاريف آن قدر در تضاد و تناقض با يكديگر بودند و آن قدر يکديگر را خنثي مي‌كردند تا جايي كه جبهه‌اي از اصلاح‌طلبان درست شد از مجمع روحانيون مبارز كه نزديك‌ترين ياران و دوستداران امام(ره) بودند تا طيفي مانند نهضت آزادي كه امام(ره) بازگشت آن‌ها را يك هشدار براي انقلاب قلمداد كرده بودند. حتي اين موضوع وارد مرزهاي خارج از كشور شد و خارج نشينان نيز ادعا مي‌كردند كه اصلاح‌طلب و مدافع اصلاح طلبان هستند و نتيجه اين شد كه هيچ كس نمي‌دانست اصلاحات يعني چه اين همان چيزي است كه من مي‌گويم اصلاحات مديريت نشد، اصلاحاتي كه واقعا يك فرصت بود و تعبير رهبر معظم انقلاب اين بود كه دوم خرداد يك فرصت بود كما اين كه مشروطه نيز يك فرصت بود ولي مديريت نشد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه ما تهديدها را مديريت و آن‌ها را تبديل به فرصت كرديم، ادامه داد: به عنوان مثال جنگ تحميلي تهديد بود كه با مديريت امام (ره) به فرصت تبديل شد.

وي با اشاره به اينكه جريان اصولگرايي با پا فشاري بر اصول و آرمان ها و اهداف امام(ره) توانست تا حدودي اعتماد مردم را جلب كند که نتيجه شوراي شهر دوم و مديريت شهرداري در تهران شد، اظهار داشت: نتيجه اين انتخابات، مجلس هفتم شد که مردم اعتماد بيشتري كردند. در آن انتخابات نيز علاوه بر وجود نقصان‌هايي مردم شاهد وجود خدمات بودند شاهد دعوا و درگيري بر سر قدرت نبودند شاهد سهم خواهي و باج دهي به يکديگر نبودند.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ادامه با بيان اينكه صحنه رقابت در انتخابات رياست جمهوري نهم بسيار جدي تر شد، افزود: در مرحله اول صداهاي مختلفي از ميان كانديداها شنيده شد و تعدد كانديداها با نگاهي متفاوت هم در جريان اصول‌گرايي و هم اصلاح‌طلبي اتفاق افتاد که معتقدم در اين مقطع حركت برخي از كانديداها فارغ از شعار به شعور نرسيده و نوع نگاه آن‌ها به مردم غلط بود؛ چرا که آن‌ها تصور مي كردند براي جذب آراي مردم بايد از برخي از شعارها کوتاه بياييم و به سمت حركت‌هاي ديگر برويم و فكر مي كردند مردم ديگر اعتقادي به اصرار بر اصول و آرمان‌ها ندارند.

وي با بيان اينكه در همين دوران يكي از كانديداها كه در ابتدا رد صلاحيت شده و سپس با حكم حكومتي تاييد شد طوري صحبت مي كرد كه از آن طرف آب براي او كف مي‌زدند، افزود: برخي‌ها در فيلم انتخاباتي خود از چهره‌هاي مطرودي مثل شيرين عبادي استفاده مي‌كردند تا شايد مقداري راي جذب كنند. برخي نيز در ظاهرشان تغير ايجاد كردند و از اينکه بگويند به عنوان بسيجي به جبهه رفتيم اكراه داشتند و مي‌گفتند ما به صورت مردمي به جبهه اعزام شديم.

رسايي گفتمان احمدي‌نژاد را در انتخابات دوره نهم رياست جمهوري صريح و صادقانه خواند و گفت: او بدون تعارف حرف از ولايت فقيه، انقلاب و اسلام زد و در دور اول كسي او را حساب نمي‌‎كرد، اما در دور دوم يك صف بندي عميق ايجاد شد؛ يعني جرياني كه پايگاه آن در جريان اصلاح‌طلبي بود و همه هويت خود را در خطر مي‌ديد و البته از ميان اصولگرايان هم ياراني داشت كه آن‌ها همه منافع خود را در خطر مي‌ديدند شكل گرفت و زمين و زمان جمع شد تا احمدي‌نژاد انتخاب نشود؛ غافل از اينكه اگر خدا بخواهد اتفاقي بيافتد آن اتفاق خواهد افتاد.

وي خاطرنشان كرد: دولتي شكل گرفت كه گرايش اصلي آن بازگرداندن برخي روش‌هاي غلط به جاي اصلي خود و باز گرداندن چرخ اجراي كشور به ريل اصلي بود؛ دولتي كه شعار آن مردم محوري توجه به همه نقاط كشور، كار صادقانه، پر كاري و مقابله با استكبار بود و در طول اين سال‌ها شاهد آن بوديم.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه ما شاهد افزايش قدرت خدمت‌رساني در اين دولت بوديم، ابراز عقيده كرد: چون ماهيت دو دولت‌ اول خلاف انقلاب بود نتوانستند خدمت رساني كنند. دولت مكتبي به سقف خدمت رساني رسيد، دولت جنگ در همان سقف باقي ماند، دولت سازندگي به علت رويگرداني از برخي شعارها از اين سقف پايين آمد، دولت اصلاحات نسبت به آرمان‌هاي انقلاب دچار لودگي شد و به كف خدمت‌رساني رسيد، اما دولت نهم به دليل بازگشت به ارزش‌ها به سقف خدمت‌رساني رسيد.

رسايي با اشاره به اينكه در يك نظام و حكومت ايدئولوژيك، دولت براي حفظ آرمان و اصول بر سركار مي‌آيد، افزود: مهم‌تر از طرح تحول اقتصادي و پروژه‌هاي عمراني، زنده شدن ارزش‌ها بود.

وي ادامه داد: دولت نهم پركار است و همه نقاط كشور را مي‌بيند، خرج آن كم است و هر كس مسووليت بيشتري دارد بهره‌مندي كمتري دارد؛ اين دولت مسووليت را با سهم‌خواهي نمي‌خواهد؛ بلكه مسوولت را با محروميت آن مي‌پذيرد.

وي مدعي شد: طبق گفته يكي از مسوولان مخابرات از دوره‌اي كه تلفن همراه وارده شد نزديك به پنج هزار سيم ‌كارت در مناسبت‌هاي مختلف به مسوولان مختلف هديه شد كه نه سندي داشت و نه قبض براي آن صادر مي‌شد، اما دولت نهم همه اين سيم كارت‌ها را قطع كرد و همين باعث شد صداها بلند شود. همين يك دليل كافي است تا برخي مدام عليه دولت صحبت كنند.

وي با بيان اينكه اشكالات دولت از نوع هدفگذاري و جهت‌گيري نيست، افزود: دولت نهم بدون عيب نيست، اما اشكالات آن از نوع هدف‌گذاري نيست. توجه به محرومين و رسيدن به آرمان‌ها مشكلي ندارد؛ در اين مسيري كه دولت پيموده بعضي‌ جاها تند رفته و بعضي جاها كند اما جنس مشكلات آن با گذشته فرق مي‌كند.

عضو فراكسيون انقلاب اسلامي با تاكيد بر اينكه در انتخابات دهم اصولگرايان غربال مجددي در درون خود انجام مي‌دهند، خاطرنشان كرد: جرياني كه در دور دوم انتخابات نهم شكل گرفت و همه منافع خود را در خطر مي‌ديد، امروز نيز به خاطر مبارزه دولت با فساد در مقابل آن قرار گرفته است.

وي تصريح كرد: در حال حاضر گفتمان دولت كه مبارزه با فساد، مردم داري، ساده زيستي، استكبارستيزي است، غالب شده و به همين دليل نيز اصلاح‌طلبان به اين نتيجه رسيدند كه مهره خود را تغيير دهند؛ چرا كه مهره قبلي ديگر پاسخ نمي‌داد، اما فرد ديگري به ميدان آمده كه به اين امور شهرت دارد و ما اميدواريم تا پايان انتخابات مسيرش بر اساس شهرت گذشته‌اش باقي بماند، اما متاسفانه موضع‌گيري‌هايي را شاهد هستيم كه نشان مي‌دهد متاسفانه برخي‌ها نيز برغم اينكه بعد از سال‌ها به صحنه انقلاب برگشته‌اند، فكر مي‌كنند براي به دست آوردن راي مردم بايد سيگنال‌هاي انحرافي به مردم بفرستند مثل اينكه ما طرح امنيت اجتماعي را جمع مي‌كنيم.

رسايي تصريح كرد: مردم فهميده‌اند و ديگر به پوستر راي نمي‌دهند؛ بلكه به عمل نگاه مي‌كنند و اينكه چه كسي صادقانه خود را عرضه كرده است؛ بنابراين انتخابات دهم نشان خواهد داد كه مردم به عملكرد صادقانه راي خواهند داد.

به گزارش ايسنا در ادامه اين جلسه، رسايي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه دولت خود را ايدئولوژيك معرفي مي‌كند اما چارچوب بسته‌اي دارد، گفت: اينكه دولت ايدئولوژيك است حسن آن محسوب مي شود؛ بالاخره بهتر از اين است كه بعد از 8 سال بگوييم بايد اصلاحات را تعريف كنيم.

وي افزود: چارچوب دولت بسته نيست، در همين دولت وزير اصلاح‌طلب نيز بوده است؛ حتي در سطح مديران كنوني كشور هم مديران اصلاح‌طلب وجود دارند اما كساني كه قبلا سركار آمدند به جرم اينكه آنها به شخص ديگري راي دادند همه را قلع و قمع كردند. ضمن اينكه دولت به هيچ عنوان افكار متحجرانه ندارد؛ اينكه در فكر خدمت به مردم است تحجر نيست.

عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس اتهام پوپوليستي بودن دولت را رد كرد و اظهار داشت: اين ادعايي است كه برخي مطرح مي‌كنند ؛ شعارهاي دولت برگرفته از آرمان‌هاي امام(ره) و انقلاب است؛ مردم اينها را مي‌فهمند و طرح چنين ادعايي بي‌احترامي به مردم است.

وي ادامه داد: يكي از انتقاداتي كه به دولت وارد است ضعيف بودن تبليغات آن است به طوري كه مقام معظم رهبري دو مرتبه هشدار دادند كه دولت اين همه كار مي‌كند ولي صداي خيلي از اين فعاليت‌ها در نمي‌آيد.

رسايي در پاسخ به اينكه بسياري از كلنگ پروژه‌هايي كه دولت افتتاح كرده در زمان دولت سازندگي زده شده است، اظهار داشت: دولت سازندگي كلنگ زد و آن را گذاشت زمين ولي اين دولت كار كرد؛ پروژه‌هايي كه 16 سال خاك مي‌خوردند در مصوبات سفرهاي استاني تكميل شدند.

وي در خصوص اينكه دولت چگونه در سفرهاي استاني در هر 90 ثانيه يك طرح تصويب مي‌كند، گفت: روال سفرهاي استاني اين است كه قبل از آن 3 جلسه با استاندار و مسوولان استان مي‌گذارند و جلسات هيات دولت راي‌گيري نمادين است و جرم دولت اين است كه همه چيز را صادقانه با مردم در ميان مي‌گذارد.

نماينده اصولگراي مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوالي در خصوص تخلفات مالي دولت بر اساس گزارش ديوان محاسبات، با بيان اينكه اين تخلفات را در حد متعارف آن قبول دارم، افزود: اصلا نظام بودجه‌ريزي در كشور ما مشكل دارد. متاسفانه جرم دولت اين است كه زيادي پاك دست است؛ بحث در مورد گزارش تفريغ بودجه اين است كه نبايد در اين مقطع كه هنوز دولت مدارك خود را ارايه نكرده است اين گزارش خوانده شود. ديوان محاسبات نهاد نظارتي است كه نبايد جايگاه آن تضعيف شود چرا كه تضعيف آن به نظام ضربه مي‌زند، اما در عين حال گزارش اين دستگاه نظارتي به ابزار سياسي در دست كساني كه در ميدان رقابت انتخاباتي حضور دارند تبديل شده است.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوالي مبني بر تحليل خود از كنار رفتن خاتمي از عرصه انتخابات، ابراز عقيده كرد: خاتمي با اكراه وارد ميدان شد و اصلا شخصيت خاتمي براي درگيري در اين عرصه‌هاي سخت نيست و دوره قبل نيز به او سخت گذشت به هر حال مقدماتي براي او چيدند كه اگر نمي‌آمد شكست اصلاح‌طلبان متوجه او مي‌شد و براي هميشه انگشت‌نما مي‌شد و او دنبال بهانه‌اي براي كنار كشيدن بود و موسوي اين بهانه را به بهترين شكل براي او فراهم كرد.

وي ادامه داد: خاتمي براي استفاده از نام موسوي شعار "يا من يا موسوي" را مطرح كرد اما موسوي هيچ وقت چنين چيزي نگفت؛ هر وقت ميرحسين پيام آمدن خود را مي‌فرستاد خاتمي جدي‌تر اعلام آمادگي مي‌كرد تا جايي كه زودتر از موعد توافق شده ميرحسين، كانديداتوري خود را اعلام كرد چرا كه تحليل آنها اين بود كه موسوي نمي‌آيد تا خاتمي را سكه يك پول كند، اما ميرحسين اين كار را كرد بنابراين خيلي‌ها ناراحت شدند و گفتند بازي به هم خورده است.

رسايي سفر خاتمي به شيراز و بوشهر و آن‌چه آن را عدم استقبال جدي مردم از او مي‌خواند را از ديگر دلايل كنار كشيدن خاتمي از صحنه انتخابات دانست و ابراز داشت: خاتمي پس از سفر به شيراز و بوشهر به اين نتيجه رسيد كه راي جدي ندارد و خود او گفت كه ممكن است انتخابات به دور دوم بكشد و اين به منزله شكست او محسوب مي‌شد و از نظر من خاتمي 7 تا 8 ميليون راي داشت و اين يعني شكست كامل اصلاحات.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا دولت براي جمع كردن راي مردم اقدام به توزيع سيب‌زميني رايگان مي‌كند، گفت: اگر اين طور باشد پس دولت بايد براي جمع كردن آن جمعيت عظيم در سفر اخير خود به اصفهان سيب‌زميني وارد مي‌كرد ضمن اينكه اگر قرار به راي جمع كردن از اين طريق بود برنج و مرغ توزيع مي‌كرد نه سيب‌زميني. اين بحث‌ها جنبه تخريبي دارد.

وي همچنين در مورد اظهاراتش در مورد دولت اصلاحات در مجلس اظهار داشت: من تنها پلشتي‌هاي دولت اصلاحات را به رخش كشيدم.

وي در واكنش به سوالي در خصوص كانديداتوري عبدالله نوري گفت: حضور يا عدم حضور وي به خودش و ظوابط قانوني مربوط است.

رسايي در خصوص علت انحلال سازمان مديريت و برنامه ريزي، با بيان اينكه اين سازمان توسط دولت خاتمي ايجاد شد، ابراز عقيده كرد كه خود خاتمي هم از اين كار پشيمان شد و به هر حال اين تصميم كارشناسي بود كه اتخاذ شد و اين به معناي حذف برنامه از كشور نيست، بلكه حذف برنامه يعني اينكه هيچ پروژه عمراني انجام نشود.

وي در خصوص ركود بازار مسكن نيز اظهار داشت: بر خلاف كشورهاي ديگر در كشور ما مسكن جزو سرمايه به حساب مي‌آ‌يد و بر ارزش افزوده آن اضافه مي‌شود. در تمام دولت‌ها افزايش قيمت مسكن وجود داشته است به طوري كه هر چند وقت يكبار افزايش قيمت رخ داده است و بعد ثابت مانده و كاهش نيافته است. تنها دولتي كه در آن افزايش قيمت مسكن روي داد اما پس از آن قيمت‌ها كاهش يافت دولت نهم بود.

رسايي همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا شما نيز مانند جريان اصلاحات شجاعت آن را داريد كه به اشتباهات خود اعتراف كنيد؟ گفت: اينكه جريان اصلاحات شكست خود را پذيرفته، خدا را شاكريم و ما نيز در آينده بررسي خواهيم كرد كه اگر براي مردم كار نكرديم، به دنبال بازي‌هاي سياسي رفتيم، به جاي سفر به اين استان و آن استان پاي تلويزيون نشستيم و فوتبال تماشا كرديم و در مقابل غرب عقب‌نشيني كردم، آنها را مطرح خواهيم كرد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه احمدي‌نژاد نفت را بر سر سفره مردم آورده است، اظهار داشت: من شعار نفت بر سر سفره مردم را به خاطر ندارم اما اگر هم احمدي‌نژاد چنين شعاري داده باشد، طرح هدفمند كردن يارانه‌ها به معناي آوردن نفت بر سر سفره مردم است.احمدي‌نژاد نفت را بر سر سفره مردم آورده است و مردم هم بوي آن را حس مي‌كنند؛ اتفاقا بوي خوبي هم دارد و آن بوي عدالت است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات