ترنج موبایل
کد خبر: ۲۴۳۵۶۵

ایران در قاب رسانه های جهان

حمایت رهبر سیاهپوستان آمریکا ازتوافق ایران

حمایت رهبر سیاهپوستان آمریکا ازتوافق ایران

فارن پالسی در گزارشی با عنوان «توافق ایران نیازمند حمایت دوحزبی» نوشت: باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا از کنترل کنگره ای که متوجه قدرت اجرایی است، بیزار است و تمایلی به پذیرش نگرانی های دوحزبی سیاستمداران ندارد. علیرغم اینکه اوباما در طول دوران تصدی گری خود حمایت ظاهری از سیستم «کنترل و توازن» داشته، حال با آنچه که به عقیده اش مداخله قانونگذاران است، مخالفت می کند و این در حالی است که کنگره در حال آماده شدن برای بازبینی برجام است.

تبلیغات
تبلیغات
حمایت رهبر سیاهپوستان آمریکا ازتوافق ایران
فرارو- فارن پالسی در گزارشی با عنوان «توافق ایران نیازمند حمایت دوحزبی» نوشت: باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا از کنترل کنگره ای که متوجه قدرت اجرایی است، بیزار است و تمایلی به پذیرش نگرانی های دوحزبی سیاستمداران ندارد. علیرغم اینکه اوباما در طول دوران تصدی گری خود حمایت ظاهری از سیستم «کنترل و توازن» داشته، حال با آنچه که به عقیده اش مداخله قانونگذاران است، مخالفت می کند و این در حالی است که کنگره در حال آماده شدن برای بازبینی برجام است.

به گزارش سرویس بین الملل فرارو، فارن پالسی در ادامه نوشت: ناکامی رئیس جمهور در رسیدگی به نگرانی های دوحزبی منجر به اجرا یک توافق بد می شود و در نهایت مسئولیت های کنگره ای را تضعیف می کند.

کلومبوس تلگرام در گزارشی با عنوان «89 درصد اطمینان از عدم رد توافق ایران در کنگره» به قلم جیسون استنفورد آورده است: می خواهید رازی را به شما بگویم؟ کنگره مانع توافق هسته ای ایران نمی شود، نه به خاطر خوبی و محبوبیت آن یا مسائلی که همه می گویند، بلکه به این خاطر که کنگره واقعا نمی تواند این توافق را متوقف کند. تقریبا با اطمینان می توانم بگویم که توافق ایران یک توافق انجام شده است چراکه این همان چیزی است که اکثریت قابل توجهی از حلقه داخلی واشنگتن روی انجامش شرط می بندند.

افراد در دنیای سیاست به ندرت کاری را انجام می دهند که می گویند. هرکسی می خواهد در خبرها علیه مخالف ایدئولوژیک خود حرف بزند. این شکل «وی گفت، وی افزود» یک دودستگی بچگانه ایجاد می کند، حتی زمانیکه موضوع کاملا مربوط به بزرگسالان است. توافق ایران نیز دقیقا به همین روش تصویر می شود: اوباما در مقابل بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و کنگره 60 روز برای رد توافق فرصت دارد.

زمانیکه که به نظرسنجی ها نگاه می کنید، نتیجه اصلا مشخص نیست. یک نظرسنجی از سوی موسسه پیو نشان می دهد که مخالفان توافق 12 درصد از موافقان بیشتر هستند. نظرسنجی دیگری از سوی واشنگتن پست/ای بی سی نیوز می گوید 56 درصد مردم آمریکا از توافق حمایت می کنند. 53 درصد یهودیان آمریکا موافق و 35 درصد آنها مخالف توافق هستند.

اما این نظرسنجی ها برای بررسی شرایط خوب است چراکه سایت پردیکت ایت (آن را پیش بینی کن) اینطور می گوید. این سایت جایی است که شما -برای پول- پیش بینی هایی در مورد اتفاقات جاری انجام می دهید. قیمت هر پیش بینی کمتر از یک دلار است و بسته به میزان محبوبیت پیش بینی شما این رقم تغییر می کند. اگر پیش بینی شما درست از آب درآید، کل یک دلار را برنده می شوید.

در 23 جولای، این سایت یک سوال را مطرح کرد: «آیا کنگره توافق هسته ای ایران را رد می کند؟» و سهم کسانی که به این سوال پاسخ مثبت داده اند 18 سنت بوده و این رقم همچنان رو به کاهش است. در حال حاضر اگر 11 سنت داشته باشید می توانید پیش بینی کنید که کنگره توافق ایران را رد می کند. به عبارت دیگر، کسانی که می دانند نحوه کار واشنگتن به چه صورت است، می گویند به هیچ وجه ممکن نیست که کنگره توافق ایران را رد کند.

نشریه هیل در گزارشی با عنوان «شارپتون خواستار لابی گری کلیساهای سیاه پوستان برای توافق ایران شد» نوشت: آل شارپتون کلیساهای سیاه پوستان آمریکا را به لابی گری در جهت حمایت از توافق هسته ای ایران ترغیب کرد.

وی که از رهبران جنبش حقوق مدنی در آمریکا و یک کشیش سیاه‌پوست است، ضمن حمایت از برجام از کلیساهای سیاه ‌پوستان در سراسر آمریکا خواست حمایت خود را از توافق هسته‌ای ایران نشان دهند و با بیان اینکه حمایت از برجام موضوعی مهم برای سیاه‌ پوستان در این کشور است، افزود: «ما در این موضوع (توافق هسته‌ای) نفع داریم چون اگر جنگ شود، اعضای جامعه ما (سیاه‌پوستان) هستند که همیشه در نیروهای مسلح حضور دارند.»

شارپتون با اشاره به اقدامات مخالفان برجام در آمریکا گفت: «باید در این باره توازن ایجاد شود. لابی ها و دیگرانی چون آیپک از طرف خودشان در حال اعمال نفوذ هستند و باید یک تلاش سازماندهی شده و منظم از سوی دیگر (از طرف موافقان برجام) آغاز شود.»

روزنامه اسرائیلی هاآرتص نیز در گزارشی با عنوان «ایزنکوت، رئیس ستادکل ارتش: ایران تهدید اصلی علیه اسرائیل نیست»، حزب الله و حماس را تهدیدات به مراتب جدی تری علیه امنیت اسرائیل دانست.

گادی ایزنکوت سند منحصربه فردی با نام «استراتژی ارتش اسرائیل» که به بررسی راه هایی که ارتش اسرائیل ظرف پنج سال آینده، نیروهای خود را در شرایط محدودیت شدید منابع ایجاد خواهد کرد، پرداخته و حزب الله و حماس را مهمترین تهدیداتی خوانده که این رژیم را تهدید می کنند.


تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات