bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۴۳۸۶۵

دو پرستار برای 47 هزار نفر!

تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۴
سالهاست موضوع احداث بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان روانسر در دستور کار مسوولان بهداشت و سلامت استان و استانداری کرمانشاه قرار دارد اما تا به نتیجه رسیدن این طرح، مرکز خدمات درمانی این شهرستان قرار است به نوعی کارکرد یک بیمارستان را داشته باشد.

براساس تماس های شهروندان روانسری با خبرنگار ایرنا، به تازگی مسوولان بهداشت و سلامت این شهرستان به بهانه نبود بودجه کافی، یکی از مشاغل پرستاری این مرکز را حذف کرده اند در حالیکه قبلا سه پرستار در این مرکز خدمات ارائه می کردند و از ساعت 14 تا 2 بامداد هم در اورژانس این مرکز نیروی کمکی وجود داشت.

تماس گیرنده که خواست نامش بیان نشود، اظهار کرد: اکنون روانسر در شرایط 40 سال پیش قرار گرفته است و با توجه به اینکه این شهرستان دارای بیمارستان نیست و از سویی با این تعدیل نیرو، فشار کاری بر نیروهای موجود افزایش یافته، متاسفانه سطح خدمات دهی این مرکز پایین آمده که نارضایتی شهروندان روانسری را به همراه داشته است.

یکی دیگر از اهالی روانسر به ایرنا گفت: در تصمیم تعدیل کردن نیروها، حتی نیروهای بخش فوریت های پزشکی این مرکز هم کاهش یافته و در عوض از نیروی «آن کال» On Call استفاده می شود که در صورت موارد اورژانسی، بیمار باید منتظر بماند تا نیروی آن کال از منزل به مرکز خدمات درمانی بیاید.

این شهروند روانسری همچنین اعلام کرد که اکنون در مرکز یاد شده فقط دو نیروی پرستار (یک خانم و یک آقا) با یک پزشک عمومی با بخش هایی چون داروخانه، مامایی و رادیولوژی آنگونه که متناسب با ظرفیت یک شهرستان است، خدمات ارائه نمی شود.

 فرماندار روانسر قول پیگیری داد
فرماندار روانسر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از پیگیری این مساله و همچنین کاهش نیروهای پرستاری مرکز خدمات درمانی این شهرستان خبر داد.

حسن ویسمرادی اظهار کرد: در آغاز امسال نشستی با رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاونان و کارشناسان این دانشگاه داشتیم و کاستی ها و مشکلات شهرستان در این حوزه را به اطلاع آنها رساندیم و قرار بر این شد که کمبود نیروی انسانی بخش درمان و سلامت روانسر مدنظر آنها قرار گیرد و براساس چارت سازمانی نیروهای مورد نیاز تامین شود.

وی افزود: مسوولان علوم پزشکی هم به کمبودهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان اذعان داشتند و وعده تامین کاستی ها را نیز دادند.

فرماندار روانسر با بیان اینکه اکنون در این شهرستان دو واحد درمانگاه به صورت روزانه فعالیت دارند، اظهار کرد: با این وجود خدماتی که در حد یک بیمارستان یا یک کلنیک تخصصی است در این شهرستان وجود ندارد ولی این کمبودها را با تزریق نیرو، امکانات و حتی تغییر رییس شبکه بهداشت تا حدی جبران کرده ایم.

ویسمرادی در مورد اینکه تعداد پرستاران روانسر از سه نفر به دو پرستار کاهش یافته اعلام کرد: بزودی در بازدید از این مرکز که توسط خودم یا یکی از نماینده هایم انجام می شود، به وضع این مرکز و دلایل کاهش تعداد پرستاران رسیدگی خواهیم کرد.

ناگفته نماند در دو روز اخیر، خبرنگار ایرنا تلاش بسیاری برای دریافت نظرات دکتر فریدون نوری رییس شبکه بهداشت روانسر انجام داد ولی تلفن همراه ایشان خاموش بود و حتی در تماس با یکی از همکاران وی (عدنان غفوری) هم این نکته مورد تاکید قرار گرفت ولی باز هم نتیجه بخش نبود.
ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه روز گذشته در آیین افتتاح بیمارستان صحرایی روانسر اعلام کرد: زمین بیمارستان این شهرستان تهیه شده و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

شهرستان روانسر با جمعیتی افزون بر47 هزار نفر یکی از مناطق پرظرفیت استان در حوزه های کشاورزی و گردشگری است و دروازه ورود مسافران به منطقه زیبای اورامانات و شهرستانهای پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی بشمار می آید.

شهر روانسر تا کرمانشاه حدود 60 کیلومتر فاصله دارد.
پر بحث ترین
bato-adv
bato-adv