حشمت الله فلاحت پیشه در گفت و گو با فرارو
زیر سوال بردن انتخابات توهین به شور و شعور مردم است
فلاحت پیشه معتقد است: «مردمی که در این انتخابات نامزد مطبوعشان رای آورد اخلاق انتخاباتی را رعایت کردند. مردمی هم که نامزدشان شکست خورد به خوبی اخلاق را رعایت کردند. فقط در این بین برخی نخبگان شکست خورده مواضعی را مطرح کردند که ظلم به شور و شعور مردم است.»
فلاحت پیشه با انتقاد از طرح مسائلی هم چون "رای حلال و حرام و تخلف گسترده در انتخابات"، گفت: «شورای نگهبان ناظر انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی ناظر انتخابات شورای هاست غیر از این دو مرجع هر کس دیگری این مسائل را مطرح کند، خلاف قانون انجام داده است.»
این نماینده مجلس ادامه داد: «انتخابات 29 اردیبهشت از نظر مردم تمام شده است. اما یک سری از نخبگان درباره آن شائبه افکنی می کنند که نمایندگی از سوی مردم ندارند.»
فلاحت پیشه با بیان اینکه "همیشه صندوق انتخابات باید تابوت اختلافات باشد" گفت: «کسانی که نتیجه انتخابات را نمی پذیرند و در آن شائبه ایجاد می کنند هم به وجهه خودشان و هم گروهی که به آن وابسته اند ضربه می زنند.»
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد "طرح این شائبه ها به صلاح کشور نیست. نهادهای نظارتی باید سریعتر وارد شده و نظر قطعی خود را درباره نتیجه انتخابات اعلام کنند."
او با انتقاد از برخی اظهارات در چند روز اخیر گفت: «بکارگیری ادبیات شرعی همچون "حلال" و "حرام" برای آرای مردم و برای یک امر سیاسی همچون انتخابات هم به دین ضربه می زند هم به سیاست.»
فلاحت پیشه در توضیح این مطلب که چرا پس از این انتخابات بخشی از حامیان ابراهیم رئیسی هنوز نتیجه انتخابات را نپذیرفته اند و حتی تا جایی پیش رفته اند که خود را برنده انتخابات هم اعلام کنند، گفت: «عدم درک شور و شعورمردم در این انتخابات باعث به وجود آمدن این شرایط شده است. نخبگان نباید ادعای انحصاری درک حقیقت را داشته باشند.»
این نماینده مجلس با بیان این که "اعتقاد دارم ادامه این مباحث به ضرر نظام است"، اظهار کرد: "امیدوارم فقط بیان این مسائل برای تضعیف اقتدار دولت نباشد. اقتدار دولت به نفع همه است حتی به نفع آن 16 میلیون نفر مخالف."