ترنج موبایل
کد خبر: ۳۲۷۱۶۴

رونالدو سکوت خود را شکست

مهاجم رئال مادرید چند ماه پس از ادعای روزنامه Abola درباره تیمش صحبت کرد.

تبلیغات
تبلیغات
مهاجم رئال مادرید چند ماه پس از ادعای روزنامه Abola درباره تیمش صحبت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، کریستیانو رونالدو پنج‌شنبه شب بهترین بازیکن سال اروپا معرفی شد و برای سومین بار این جایزه را کسب کرد. مهاجم پرتغالی پس از دریافت جایزه درباره ۱۰۰ گل خود در لیگ قهرمانان اروپا و رئال مادرید صحبت کرد. رونالدو پس از ادعای روزنامه پرتغالی Abola (جدایی‌اش از مادرید) برای نخستین درباره تیمش صحبت کرد و گفت: در مادرید، بهترین باشگاه جهان بازی می کنم. فرصت دارم در بالاترین سطح بازی کنم و از آن لذت ببرم. احساس خیلی خوبی دارم که یک سال دیگر می توانم در مادرید بازی کنم.

مهاجم پرتغالی درباره رسیدن به ۱۰۰ گل اظهار کرد: به ثمر رساندن ۱۰۰ گل در لیگ قهرمانان اروپا باورنکردنی است.

او در ادامه به شوخی و با خنده درباره خاص‌ترین گلش در این بازی ها گفت: آخرین گلم به این پیرمرد (با اشاره به جی‌جی بوفون) خاص ترین‌شان بود.

رونالدو در ادامه به هدفش اشاره کرد و گفت: هدفم همیشه رسیدن به همه عناوین است و برایش تلاش می‌کنم. دوست دارم به همراه مادرید و تیم ملی پرتغال عناوین ممکن را بالای سر ببرم. باید از هم تیمی هایم در باشگاه و تیم ملی تشکر کنم که به من انگیزه می دهند تا سخت تمرین کنم. همچنین از هواداران مادرید و همه کسانی که به من کمک کردند چنین عناوینی را به دست آورم قدردانی می کنم.

در مراسم دیشب لیونل مسی و جانلوییجی بوفون نیز به عنوان دو نامزد کسب جایزه بهترین بازیکن سال اروپا حضور داشتند.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات