bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۲۷۶۷۴

ولایتی: هیچ دریافتی از دانشگاه آزاد ندارم

رییس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه ایرانی است و پسوند اسلامی بودن را دارد و نباید تدریسی علیه اسلام و ایران در آن انجام شود.

تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
رییس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه ایرانی است و پسوند اسلامی بودن را دارد و نباید تدریسی علیه اسلام و ایران در آن انجام شود.
 
به گزارش ایلنا، علی اکبر ولایتی در جلسه هم اندیشی روسای دانشگاههای علوم پزشکی اظهار کرد: دانشگاه آزاد این ظرفیت را دارد تا طراز اول شود به شرطی که مدیریت خوبی بر آن اعمال شود.
 
او ادامه داد: دانشگاه آزاد امانت مردم است و باید امانتدار خوبی باشیم و اگر نقصی وجود داشته باشد برطرف کنیم.
 
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد درباره پذیرش اساتید خاطر نشان کرد: استاد بازنشستگی ندارد و تا جایی که می‌تواند باید کار کند.
 
ولایتی با بیان اینکه من هیچ دریافتی از دانشگاه آزاد ندارم، گفت: هر کسی با ما کار می کند، باید نظام جمهوری اسلامی و قوانین کشور را قبول داشته باشد، ضد اسلام و ضد نظام در کلاس درس تبلیغ نکند.
 
او ادامه داد: این دانشگاه ایرانی است و پسوند اسلامی بودن را دارد و نباید تدریسی علیه اسلام و ایران در آن انجام شود و هر استادی بنابر این شرایط می‌تواند در دانشگاه آزاد تدریس کند.
 
وی با اشاره هبه هزار هکتار زمین از سوی مردم نجف آباد به دانشگاه آزاد گفت: آنها هر هزینه ای که دانشگاه تصمیم گرفته نیز پرداخت کرده اند.
 
او تصریح کرد: اگر نقصی در دانشگاه وجود داشته باشد، وظیفه ماست که آن را برطرف کنیم ملت ما به امر آموزش بسیار اهمیت می دهند و برای تامین هزینه دانشجویشان کارگری هم می کنند، لذا اگر نقصی بود از ماست و باید با تدبیر برطرف شود.
 
ولایتی در ادامه با بیان اینکه برای تامین بیمارستان ها با تامین اجتماعی صحبت کرده ایم گفت: مذاکراتی با تامین اجتماعی داشتیم تا بتوانیم مانند بیمارستان لبافی نژاد که بخش آموزش آن در اختیار دانشگاه شهید بهشتی است،اما بهره درمانی و مالی آن برای تامین اجتماعی است از چنین مزایایی استفاده کنیم و آمادگی خود را به ریاست تامین اجتماعی نیز اعلام کرده ایم.
 
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد هدف تاسیس بیمارستان را ندارد چراکه تاسیس هر تخت بیمارستانی با تجهیزات کامل 2 میلیارد هزینه نیاز دارد.
 
ولایتی افزود: ما جزئی از طرح تحول سلامت نیستیم و این طرح مربوط به دولت است و 5 هزار میلیارد تومان بودجه در اختیار آن قرار داده شده است البته بیمه ها هم بدهی های زیادی به این طرح دارند اما ما نیز باید در کنار آنها خدمات خود را ارایه دهیم.
 
رییس هیات امنای دانشگاه ازاد خاطر نشان کرد:اگر بتوانیم پزشکان خوبی تربیت کنیم می توانیم همچون موسسه جامعه المصطفی پذیرش دانشجو داشته باشیم.
 
او با بیان به اینکه بالین قربانی کتاب شده است تصریح کرد: متاسفانه برخی از دانشجویان در تحصیل و دروس تئوری شاگرد اول هستند اما هنگام ویزیت بیمار دچار استرس می شوند من 43 سال است که تدریس می کنم و همه این ها را لمس کرده ام.
 
ولایتی با اشاره به افزایش تخصص و گرایش ها یادآور شد: یکی دیگر از مشکلات ما این است که تخصص، فوق تخصص و گرایش زیاد شده و متخصصانی نظیر متخصص داخلی و پزشک عمومی نایاب شده است به علت آنکه در حوزه های مختلف علوم رشد زیادی داشته تخصص و فوق تخصص زیاد شده اما این نکته مهم است که انسان تفکیک پذیر نیست و تخصص های مختلف نیز در آخر به هم متصل می شوند در کنار این مسائل ما از نبود جراح عمومی خوب رنج می بریم.
 
رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به هوشیاری ملت ایران توضیح داد: مردم ما مردم هوشیاری هستند و اگر از یک روستایی در مورد آخرین سیاست های ترامپ سوال کنید مسلما آگاه خواهد بود ما در دانشگاه آزاد باید تلاش خود را کنیم تا در رتبه های بالا قرار بگیریم و اگر در دروسی مانند فیزیک و فیزیولوژی و علوم پایه استاد خبره ای نداریم باید این اساتید را از دانشکده های علوم پزشکی برای تدریس در دانشگاه پزشکی استفاده کنیم.
 
وی ادامه داد: ما باید در آزمون هایی نظیر آزمون ارتقا در حوزه علوم پایه خودمان پیش قدم شده و پیش از آزمون اصلی که از طرف وزارت بهداشت گرفته می شود خودمان آزمون های اولیه ای را گرفته تا اگر شخصی صلاحیت ندارد تلاش خود را کرده و دروس خود را بیاموزد وپس از آن در امتحان ارتقا حضور پیدا کند.
 
ولایتی ادامه داد: هم چنین در حوزه علوم بالینی نیز باید یک امتحان پیش از امتحان اصلی داشته باشیم تا حیثیت علمی دانشگاه آزاد بالا برود دانشگاه آزاد استاد ومتخصص کم ندارد و البته طبیب عمومی نمی تواند دروس تخصصی را ارائه دهد.
 
رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به افزایش جمعیت دانشجویان در بیمارستان های دولتی توضیح داد: اساسا بیمارستان های دولتی به علت کثرت دانشجویان تعداد بیمارانی که این دانشجویان به بالین آنها می روند کافی نیست در حالی که باید به دانشجویان پزشکی مسئولیت هایی نظیر پزشکی کیشیک داده شود.
انتشار یافته: ۱