رضایی: اعتراض ها، براندازی نیست
محسن رضایی گفت:عدهاي ميخواهند اعتراضها را به براندازي نظام تعبير كنند كه اين چنين نيست.
محسن رضايي صبح امروز در همايش ملي عصر ارتباطات و اطلاعات كه در دانشگاه آزاد ساري برگزار شد، اظهار داشت: عدهاي تعريف از دموكراسي را فقط در حد مشاركت عمومي تعبير ميكردند.
وي با اشاره به اينكه مشاركت عمومي يك روي سكه است تصريح كرد: روي ديگر دموكراسي پاسخگويي دولتها هستند.
رضايي با تاكيد بر اينكه اعتراض هم بايد بر اساس حقوق و قواعدي باشد خاطر نشان كرد: احزاب ايران اعتراض كردن را تمرين نكرده بودند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: دموكراسي هم بعد مشاركتي و هم بعد پاسخگويي دولتمردان را تقويت ميكند و اعتراض بايد بر مبناي قانون باشد.
رضايي امر به معروف و نهي از منكر را يكي از اهداف اساسي نهضت حضرت اباعبدالله دانست و تاكيد كرد: امر به معروف و نهي از منكر همان فلسفهاي است كه سالار شهيدان به آن علت قيام كردند.
وي اضافه كرد: عدهاي ميخواهند اعتراضها را به براندازي نظام تعبير كنند كه اين چنين نيست.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه از تهديدها بايد فرصت ساخت اضافه كرد: در حال حاضر مبناي كار وحدت است تا از التهابها بيرون بياييم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اينكه نهادهاي سياسي كشورمان نياز به اصلاحات دارد يادآور شد: از بهترين نهادهاي سياسي بايد يك جامعه آرماني تشكيل شود.
وي از سند چشمانداز20 ساله نظام در كشور به عنوان انقلاب دوم ياد كرد و يادآور شد: اگر ميخواهيم در اين چشمانداز قدم بگذاريم بدون توجه به اطلاعات و ارتباطات به اين هدف نميرسيم.
رضايي با اشاره به اينكه در منطقه خاورميانه از نظر شاخصهاي ارتباطي و اطلاعاتي (ضريب نفوذ، ميزان آمادگي الكترونيكي و اقتصاد دانشمحور) در مقام يكي مانده به آخر قرار داريم گفت: در 3 سال گذشته ايران در كنار عربستان و قزاقستان در اين عرصه عقب ماند و تركيه از بسياري از كشورها پيش گرفت.
رضايي بيان داشت: در چند سال گذشته از نظر شاخصهاي اطلاعاتي و ارتباطي 10 پله سقوط كرديم.
وي با يادآوري اين نكته كه ورود به عرصههاي اطلاعات و ارتباطات پيش شرطي به نام توسعه اقتصادي و صنعتي دارد از مهمترين زيربخشهاي شكوفايي در عرصه اطلاعات و ارتباطات را توسعه فرهنگي دانست.
وي اضافه كرد: در عرصه نيمه صنعتي و نيمه كشاورزي نميتوانيم به راحتي به عصر ارتباطات و اطلاعات برسيم.
رضايي نقش دانشگاهها را در شتاببخشي به عرصه اطلاعات و ارتباطات تعيينكننده دانست و گفت: دبيرستانها و دانشگاههاي ايران بايد از نخستين جوامعي باشند كه در اين عرصه وارد ميشوند.
وي خاطر نشان كرد: اگر براي نخستين بار نسل دانشآموزي و دانشگاهي ما وارد اين عرصه شود راه صد ساله را 10 ساله طي خواهيم كرد.
رضايي با تاكيد بر اين نكته كه زنگ ورود به عرصههاي فرااطلاعات و ارتباطات به گوش ميرسد يادآور شد: در اين مسير دانشگاهها بايد پيشتاز باشند.
رضايي در ادامه گفت: گذشته نبايد تخريب شود و دليلي ندارد كه براي رسيدن به آينده گذشته را تخريب كنيم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان گفت: در نقطه مهمي قرار گرفتهايم كه نخبگان و انديشمندان در تحولات علمي و اقتصادي نقشي اساسي دارند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ظهر امروز در جمع فعالان اقتصادي و بازرگانان مازندران سخنراني خواهد كرد.