bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۸۱۴۰۱

فروشندگان موبایل: بازار رونق ندارد

بازار تلفن همراه گرچه این روز‌ها با کمی عرضه گوشی مواجه است، اما روز‌های آرامی را سپری می‌کند و مردم با وجود ناخرسندی از افزایش قیمت‌ها بیشتر از چند ماه پیش برای خرید به بازار مراجعه دارند.

تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷
فروشندگان موبایل: بازار رونق ندارد
 
بازار تلفن همراه گرچه این روز‌ها با کمی عرضه گوشی مواجه است، اما روز‌های آرامی را سپری می‌کند و مردم با وجود ناخرسندی از افزایش قیمت‌ها بیشتر از چند ماه پیش برای خرید به بازار مراجعه دارند.

به گزارش ایرنا، گشتی در بازار‌های تلفن همراه در تقاطع حافظ و خیابان جمهوری اسلامی نشان می‌دهد گرچه عرضه گوشی‌های تلفن همراه نسبت به گذشته‌ای نه چندان دور کمتر شده است، اما با فروکش کردن ناآرامی‌های چندی پیش این بازار‌ها و نیز کمتر شدن نوسان قیمت ارز، مردم بیشتری برای خرید گوشی‌های جدید روانه بازار می‌شوند.

حضور مردم برای خرید و یا اطلاع از قیمت‌ها این روز‌ها کمی افزایش یافته و جنب و جوش بیشتری در این مراکز دیده می‌شود؛ البته برخی فروشندگان اعتقاد دارند که این آرامش موقتی است و بازار به زودی شاهد افزایش قیمت‌ها خواهد بود.

کمبود عرضه گوشی سبب خواهد شد به زودی بازار با افزایش قیمت‌ها مواجه شود. خرید امروز بهتر از موکول کردن آن به روز‌های دیگر است، زیرا احتمال افزایش قیمت وجود دارد.

اما در عین حال تعدادی دیگر از فروشندگان احتمال افزایش قیمت در روز‌های آینده را قابل پیش بینی ندانستند، ولی توصیه می‌کردند اگر کسی قصد خرید دارد، بهتر است زودتر تصمیم بگیرد.

قیمت‌ها در مقایسه با گذشته افزایش شدیدی یافته است و همین موضوع قدرت انتخاب را کمتر می‌کند.

برخی فروشندگان: بازار رونق ندارد
تعدادی از فروشندگان گوشی‌ها تلفن همراه معتقدند بازار همچنان بی رونق است و خریداران مانند گذشته به بازار مراجعه نمی‌کنند.

گرچه الان بازار با تعداد بیشتری از مراجعه کننده مواجه است، اما بیشتر این‌ها خریدار واقعی نیستند و تنها برای اطلاع از قیمت‌های جدید به بازار می‌آیند.

برخی فروشندگان برای فروش گوشی از خریدار کارت ملی درخواست می‌کردند و می‌گفتند به ازای هر کارت ملی یک گوشی می‌فروشند؛ برخی نیز می‌گفتند دریافت کارت ملی خریدار برای ثبت اطلاعات در سامانه طرح رجیستری است.

البته معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا فروش گوشی موبایل با کدملی را اقدام فروشندگان برای کنترل و تنظیم بازار تلفن همراه عنوان کرده و گفته است: ابلاغیه‌ای در این باره به اصناف داده نشده است.

«حمیدرضا دهقانی نیا» این کار را مبنی بر بخشنامه و یا الزامی قانونی ندانست و گفت: این موضوع، تصمیم جدیدی نیست و بر مبنای آنکه از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان مقرر شده بود تمام فرآیند توزیع گوشی از زمان ورود به کشور تا زمانی که به دست مصرف کننده می‌رسد، پیگیری شود، صنف تلفن همراه، تصمیم بر فروش گوشی با یک کد ملی گرفته است.

«مهدی محبی» رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران با تایید کمبود گوشی در بازار گفت: تصمیم گیری سریعتر دولت درباره واردات گوشی‌های تلفن همراه سبب خواهد شد وارد کنندگان بتوانند به موقع نیاز بازار را تامین کنند.

وی همچنین خواستار روشن شدن هرچه سریعتر سرنوشت گوشی‌های ثبت سفارش شده و توقیفی شد و افزود: مشخص شدن وضعیت آن‌ها وضعیت بازار را بهتر خواهد کرد.

محبی درباره نوسان قیمت در بازار گفت: احتمال اینکه با افزایش قیمت‌ها مواجه شویم، کم است و هرچه نوسان نرخ ارز کمتر شود بازار گوشی تلفن همراه هم آرامتر خواهد شد.

در عین حال، یکی از نشان‌های تجاری تولید کننده گوشی تلفن همراه در روز‌های اخیر اقدام به عرضه تازه‌ترین گوشی‌های تولیدی خود به بازار ایران کرد.

گوشی‌های این شرکت که از محل قانونی وارد کشور شده است، بین ۹ میلیون و پانصد هزار تومان تا ۱۲ میلیون تومان قیمت دارد و از توان خرید بسیاری از شهروندان خارج است.
bato-adv
bato-adv
bato-adv